Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
50 komentara

Franka se prerušila u Bellu, a Fani u seksi zečicu-učiteljicu

Luka Nižetić je u Glazbeni show Dalibora Petka stigao s korom banane na glavi. Ella se šminkala dva sata, a Neda Parmać je recitirala stihove vještičjim glasom

Narodni radio
Foto: Narodni radio
50 komentara

Ekipa Glazbenog showa Dalibora Petka na Narodnom radiju prigodno je obilježila Noć vještica, nagovorivši sve goste da u studio dođu maskirani. Luka Nižetić na promociju nove pjesme 'Nisu godine', došao je s korom banane na glavi, a kostim je nazvao 'Mrtva banana'.

- Bio sam u trgovini vidio bananu i rodila se ideja - rekao je Nižetić, koji je slušatelje podučio kako izdubiti bundevu u manje od tri minute.

Neda Parmać dobila je zadatak glumiti vješticu. Neda je u emisiju došla promovirati novi singl i spot 'Dajte da se probudim.

- Mnogi su se pitali što ja to na kraju spota ugledam u lijesu da se tako preplašim. Evo, ovo što danas vidite - rekla je Neda, koja je svoju masku nazvala veseli mrtvac.

Neda je morala stihove nove pjesme recitirati vještičjim glasom i u tome je jednostavno briljirala.

- Već imam ideju za ovaj video spot - smijala se Parmać rekavši da ne zna je li njeno recitiranje sličnije vještici ili Ibrici Jusiću.

Novu pjesmu 'Pred svima', promovirala je Franka Batelić kojoj je inspiracija za masku bila Bella Swan iz Sumrak sage.

- Vampiri su očito jako popularni, tražim vampirske zube cijeli dan po gradu i nisam ih mogla nigdje naći - rekla je Franka, koja je pokazala dobro znanje u poznavanju praznovjerja.

No svojim je kostimom sve nadmašila Ella Dvornik. Iako je i maska voditelja Petka, koji se transformirao u zombija bila fenomenalna, Ellin look sve je ostavio bez daha.

- Šminkala sam se dva sata, samo zbog emisije - priznala je Ella, koja je u showu gotovo 'umrla od straha'.

Naime, mlada pjevačica izvodila je dijelog iz filma 'Vrisak', no kad se ugasilo svjetlo, a u studio je ušao čovjek s kapom na glavi, a ona je vrisnula iz petnih žila.

Fani je utjelovila zečicu - učiteljicu

Za razliku od Elle, Fani Stipković je fotografiju svog 'strašnog' izdanja objavila na svom Twitteru. Zavodljvo je pozirala kao zečica-učiteljica s 'profesorskim' naočalama i zečjim ušima na glavi. 

Naši partneri pišu
Message