Show

Komentari 27

Franka slavi pseći rođendan: 'A prije sam više voljela mačke...'

Franka slavi pseći rođendan: 'A prije sam više voljela mačke...'

Dok par željno iščekuje prvo dijete, Franka je proslavila peti rođendan svog mezimca Oskija i otkrila još jednu zanimljivost iz svog djetinjstva. Naime, od malena je živjela s velikim brojem mačaka

Franka Batelić (27) nedavno je javnosti otkrila kako sa suprugom, nogometašem Vedranom Ćorlukom (33) očekuje dijete, a za 24sata potvrdila je da par čeka sina.

- Dečkić je, dečkić... Mali dečkić - rekla je nasmijana Franka. Ipak, ime zasad nije otkrila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dok par željno iščekuje prvo dijete, Franka je proslavila peti rođendan svog mezimca Oskija i otkrila još jednu zanimljivost iz svog djetinjstva.

- Prije nego je u naše živote ušetao ovaj dlakavac, bila sam totalni ljubitelj mačaka. Odrasla sam s plemenom mačaka koje sam sakupljala po ulicama, pa su se kod nas našli Bjelko, Mujo, Kićo, Mama Malik, Nera, Luna, Eddi ... - otkrila je. 

Dodala je da od kad ima Oskara da je možda malo više naginje na pseću stranu u toj vječnoj borbi između ljubitelja mačaka i pasa.

- Ali, možda ipak najbolje da ovaj put ostanem neutralna? Ipak su i mačke i psi dio mojeg života oduvijek - smatra pjevačica. 

Oskar je japanski špic pasmine shiba inu, a Vedran ga toliko voli da mu je posvetio i tetovažu. Pas s bračnim parom Ćorluka često putuje, a nije propustio ni njihovo vjenčanje. 

- Oskito je stigao, Pravi gospodin - napisao je mladoženja uz fotografiju svog mezimca na kojoj on 'sjedi' za stolom s leptir mašnom oko vrata.

Franka je tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji strastveno navijala za svog dragog, a navijačkim rekvizitima je opremila i Oskara. 

Najčitaniji članci