Obavijesti

Show

Komentari 74

Freeman zaplakao u Srebrenici: Proživjeli ste užas i ne mrzite

Freeman zaplakao u Srebrenici: Proživjeli ste užas i ne mrzite
1

Glumac je u Memorijalnom centru u Potočarima Hadžifejzoviću dao ekskluzivni intervju. Objasnio je zbog čega je izabrao Srebrenicu kako bi snimio dokumentarni film za svoj serijal 'Priča o nama'

VIDEO

Oskarovac je krajem svibnja proveo tri dana u Bosni i Hercegovini gdje je snimao dokumentarni film koji će se prikazati u Srebrenici u jesen 2017. godine.

Morganu Freemanu (80) je u Sarajevu domaćin bio novinar Senad Hadžifejzović koji se također pojavljuje u dokumentarcu.

Glumac je u Memorijalnom centru u Potočarima Hadžifejzoviću dao ekskluzivni intervju te je prilikom snimanja navodno pustio suzu. Objasnio je zbog čega je izabrao Srebrenicu kako bi snimio dokumentarni film za svoj serijal 'Priča o nama'.

- Posebni ste, jer ste proživjeli strahotu u svojoj zemlji, a nekako ste svi pribrani. Preživjeli ste takav užas i umjesto da kasnije mrzite ljude koji su to napravili, vi oprostite - rekao je glumac.

PIXSELL

Freeman je rekao da obilazi svijet i snima ljude koji su preživjeli nešto slično ovome. Bosnu je usporedio s Ruandom i dodao kako je oprost jako moćno sredstvo. Ispričao je da dobro zna povijest Bosne i Hercegovine.

- Znam tko ste bili, Jugoslaveni, a republike su bile zajedno, u Jugoslaviji. Onda se to raspalo, pa su nastale Srbija, Hrvatska, Slovenija, Kosovo i Makedonija, Crna Gora i Bosna. Koliko znam, koliko mogu shvatiti vi ste još uvijek veliki dio tog konglomerata. Niste vi samo Bošnjaci, tu su i Hrvati i Bosanci... Svi još žive tu u Bosni. Da biste živjeli u ovakvoj, kohezivnoj državi morate svi biti Bosanci - rekao je Freeman.

Ostatak intervjua pogledajte u videu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...