Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
52 komentara

G. Spanic gola i u tangama pozirala za erotski časopis

Glumica je prije četiri godine odbila skinuti se za Playboy. Urednici meksičkog časopisa H Extremo su je nagovorili da se skine. Snimala je deset sati

H Extremo
Foto: H Extremo

Venezuelanska glumica hrvatskih korijena Gabriela Spanic (36) prije četiri godine odbila je pozirati za Playboy. Urednici meksičkog erotskog časopisa H Extremo u srpnju su je nagovorili da se skine za rujanski broj. Zvijezda telenovele 'Soy tu duena' gola se valjala po krevetu i pozirala u tangama i samostojećim čarapama. Editorijal je snimala deset sati u raskošnoj vili u središtu Meksika. Vizažisti su htjeli istaknuti njezinu prirodnu ljepotu pa su izbjegavali nanošenje teške šminke, a stilisti su joj umjesto odjeće dali samo masivni biserni i dijamantni nakit. Gabriela se posljednih tjedana nije pojavljivala u javnosti jer je završila u bolnici. Srušila se na snimanju telenovele, a zbog jakih bolova u mišićima kući se vratila u invalidskim kolicima. Brzo se oporavila i vratila na set. Glumica još čeka da se protiv njezine bivše pomoćnice Marcije Celeste Fernandez Babio (24) podigne optužnica za pokušaj ubojstva. Najmanje četiri mjeseca trovala je nju, majku Josefinu i dvogodišnjeg sina Gabriela.
- U hranu je stavljala otrov za štakore. Čim sam posumnjala na nju, pobjegla je u Kolumbiju. To je radila iz ljubomore jer je htjela biti poput mene - rekla je Gabriela.

Naši partneri pišu
Message