Obavijesti

Show

Komentari 9

Gabrijela iz 'Ljubav je na selu': Osim repanja, rasturam i boks

Gabrijela iz 'Ljubav je na selu': Osim repanja, rasturam i boks
4

Prošle je godine otišla u Ameriku posjetiti dečka i ondje je upoznala producenta repera 50 Centa. Pozvao ju je na privatni party povodom pretpremijere reperovog reality showa

VIDEO

Drago mi je što sam uzor mladim curama u Slavonskom Brodu. Počele su prepoznavati u boksu ono što sam ja odavno. Intenzivno vježbaju, a pitaju me i za savjet, rekla nam je Gabrijela Domenika Marijanović (26), doprvakinja Hrvatske u boksu u kategoriji do 57 kilograma.

Privatna arhiva

Od malih je nogu povezana sa sportom, iako nije odmah započela s boksom. Bavila se akrobatskim rock'n' rollom, učila osnove gimnastike, karatea, razvijala koordinaciju i onda je prije dvije godine osjetila da je spremna za dvoranu i boks. 

- Tata mi je trenirao karate, od tuda tolika ljubav prema sportu. Imala sam veliku potporu obitelji i naravno da su i oni zaslužni za moje uspjehe - kaže. Osim u boksu, Gabrijela 'rastura' i u glazbi. U Brodu je već poznata reperica pa je svi zovu umjetničkim imenom Fenty. Do kraja lipnja planira izdati album, tri solo pjesme i tri dueta. Svoje vokalne sposobnosti voli iskazati i u ringu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Privatna arhiva

- Zna se dogoditi da i za vrijeme treninga počnem repati. Dobijem inspiraciju jer se psiha odmara, boksom gradim samopouzdanje pa riječi same krenu. Bude baš fora kako riječi idu same od sebe - objasnila je.

Prošle je godine otišla u Ameriku posjetiti dečka i ondje je upoznala producenta poznatog repera 50 Centa. Pozvao ju je na privatni party povodom pretpremijere reperovog reality showa. 

- Dojmovi se još uvijek nisu slegnuli. Nevjerojatno je kako je opušten, ne pije i ne puši. Svi su skakali oko njega pa mi je bilo i neugodno prići mu. Njegov tim vidio je potencijal u meni, pričali smo i o suradnji, sve je moguće - rekla je.

Privatna arhiva

Javnosti je poznata i kao sudionica emisije 'Ljubav je na selu'. Tad je u show ušla kao pojačanje i seksi izgledom očarala farmera Dinu Blažinu (24), kod kojeg je došla u Durlince kraj Karlovca. Kad je došla na njegovo imanje, neugodno je iznenadila preostale natjecateljice koje su postale ljubomorne na atraktivnu konkurenticu. 

- Njihova reakcija bila je očekivana jer nisu razmišljale o tome da će netko novi doći - smijala se tada Gabrijela. Bila je i kandidat za regionalni 'Big Brother' 2015., ali u kuću nije ušla. Trenutno se fokusira na glazbenu i sportsku karijeru. 

- Treniram po tri puta dnevno, pripremam se za Državno prvenstvo i ako ga osvojim, možda ću u reprezentaciju, to bi mi bilo jako drago - kaže. 

BRAK BRADLEYJA I IRINE SHAYK UGROŽEN? Evo što je glumac rekao Lady Gagi prije njihova strastvenog nastupa

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje