Obavijesti

Show

Komentari 8

Gary (21) i Almeda (74) su se upoznali na sprovodu i vjenčali

Gary (21) i Almeda (74) su se upoznali na sprovodu i vjenčali
7

Nisam tražila mlađeg muškarca, ali Gary se samo pojavio. Znala sam odmah da je pravi, rekla je Almeda. Gary je u šest dana organizirao vjenčanje, a koštalo ga je svega 1400 kuna...

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Milojko jaukao od bolova: 'Loše mi je, zovite mi Hitnu pomoć'

Milojko (74) i Milijana Božić (22) nisu jedini primjer da ljubav ne zna za godine. Gary (21) oženio je Almedu Hardwick (74) 2015. godine, a njihova ljubav ista je kao i prvog dana. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:57

Oženili su se nakon dva tjedna veze, a upoznali su se na sprovodu njezina sina Roberta. Gary je tad imao svega 17 godina i tek je prekinuo vezu sa ženom koja je bila starija od njega 56 godina. Almeda je uočila Garyja tijekom sprovoda, a on joj je kasnije prišao i izrazio sućut. 

- Imala je najljepše, blistave plave oči - rekao je Gary. Njegova tetka Lisa, s kojom je i išao na sprovod Almedinog sina, pozvala ih je oboje na večeru i tad je sve počelo. 

- Oboje smo bili prenervozni da bi jeli, a on je u jednom trenutku pao sa stolice - rekla je Almeda. Upitala ga je smeta li mu što je starija od njega, a on je rekao da su godine samo broj. 

Gary je u šest dana organizirao vjenčanje, a koštalo ga je svega 1400 kuna. 

- Zbog tebe se radujem buđenju svakog jutra i naporno radim kako bismo mogli ispuniti naše ciljeve i snove - napisao je Gary za četvrtu godišnjicu braka. Par se prvi put seksao na prvu bračnu noć.

- Bilo je predivno. Takvo što nisam mogao ni sanjati. Ona je žena iz mojih snova i naš fizički odnos u vezi ne može biti bolji - rekao je Gary. Žive u Almedinoj kući s jednim od njezinih unuka, koji je tri godine stariji od Garyja. 

Trenutačno su izolirani zbog korona virusa, ali našli su način na koji će se zabavljati. Gary i Almeda napravili su zajednički račun na TikToku, gdje ih prati više od 14.000 ljudi. Skupa snimaju videe, koji su postali viralni na internetu.

- Nisam tražila mlađeg muškarca, ali Gary se samo pojavio. Znala sam odmah da je pravi - rekla je Almeda, koja je bila prije Garyja u braku. S mužem Donaldom provela je 43 godine, ali on je preminuo 2013. godine nakon što je sedam mjeseci boravio u bolnici zbog komplikacija s dijabetesom. 

Gary je s prethodnom curom bio nesretan.

- Stalno smo se svađali. Pao sam u depresiju i tražio sam izlaz iz svega toga - rekao je Gary. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba