Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Gascoigne se u Portugalu pokušava ubiti alkoholom

Bivši engleski nogometni reprezentativac, Paul Gascoigne, nađen je u Portugalu u gotovo besvjesnom stanju zbog konzumiranja alkohola

24sata
Foto: 24sata
0 komentara

Legendarni engleski nogometaš Paul Gascoigne iza sebe ima još jedan incident koji će željeti što prije zaboraviti. U srijedu ujutro su ga turisti u jednom hotelu u Portugalu pronašli u gotovo besvjesnom stanju. Gascoigne se, prema riječima stanovnika gradića Vale do Lobo, punih pet dana opijao, nakon čega je umalo pao u komu.
- Kada smo ga pronašli nije mogao komunicirati, bio je potpuno dezorijentiran. Bilo je to nešto najgore što sam u životu vidio - rekao je jedan gost hotela.
U The Sunu strahuju za nekadašnju veliku zvijezdu engleske reprezentacije, te tvrde da se "Gazza" odlučio opijati do smrti. Sudeći po pričama svjedoka, u engleskom tabloidu opravdano strahuju.
- U jednom danu popio je 20 duplih viskija, pa pao na ruke konobaru - rekao je gost kafića u kojem je Gascoigne započeo "samoubilačku misiju".
- On je legenda nogometa, no deprimirajuće je vidjeti ga kako besciljno luta i ne zna za sebe - komentar je trećeg od brojnih turista koji su u Portugalu bili svjedoci Gascoignove petodnevne "pijanke".
Englez je nedavno završio na rehabilitaciji nakon što se pokušao  ubiti. No vrlo brzo je napustio kliniku i "izgubio se" u Portugalu.

Naši partneri pišu
Message