Obavijesti

Show

Komentari 3

Gatara došla na farmu, a Jelena je ispitivala o Stoki

Gatara došla na farmu, a Jelena je ispitivala o Stoki
6

Dvina se neće udati za sadašnjeg dečka, a Jelena bi trebala zaboraviti Stoku, ispričala je vidovita Nera. Dvina se jako uzrujala

VIDEO

Na farmu je došla vidovnjakinja Nera. Najviše se razveselila Jelena. Zanimao ju je bivši dečko Stoka. Gatara joj je rekla kako će joj ovaj show promijeniti financijsku situaciju te da više neće biti ovisna o roditeljima.
- Teško je slijepo zaljubljenima objasniti mane drugog partnera - počela je gatara Nera.
- To što me ostavio preko medija moglo je značiti da se želi medijski eksponirati! Kad je bio u komuni, ja nisam preko medija govorila da primam njegova pisma - rekla je Jelena. Željela je da joj odgonetne zašto joj je Stoka stalno govorio kako je lijepa i da jedva čeka svima reći da je s njom.
- Tim likovima upravo imponira to kada im je cura javna osoba - pojasnila joj je Nera. Dvini je rekla da će napraviti “čistku u životu”.
- Neke osobe koje su ti bile jako bitne u životu nakon 'Farme' ćeš ostaviti. Nećeš se udati za sadašnjeg dečka - rekla joj je gatara, a Dvina se jako uzrujala.

IVANA JE ZA DVINU I DALJE KAO SLUŠKINJA
Dvina je rekla Ivani neka se brine za sir, a ne Alenovo ponašanje. Ivani je dosta da se Dvina prema njoj odnosi kao prema sluškinji.
- Što bih ja sad trebala, donijeti njoj sir? - bila je ljutita Ivana.

ALEN STRAHUJE DA ĆE ISPASTI IZ "FARME"
Prva dualistica posljednjeg obračuna bit će Dvina. Još je jučer pričala da se ne boji ispadanja. Alen je još loše volje i šutljiv. Boji se da će biti drugi dualist i da će ispasti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...