Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
31 komentara

'Geekovi' i ljepotice: Novi show spaja naizgled nespojive parove

Kandidati se međusobno ocjenjuju, ali i od strane gostujućih članova žirija, odnosno posebnih gostiju. Kandidati sudjeluju u svim izazovima kao par, a natječu se za 200 tisuća kuna

Foto: nova tv
31 komentara

Novi projekt Nove TV, 'Ljepotice i genijalci', sociološki je eksperiment pred televizijskim kamerama koji spaja na prvi pogled nespojive karaktere u parove koji zajedničkim radom i zalaganjem trebaju savladati različite zabavne zadatke na putu do glavne nagrade koja iznosi 200.000 kuna. 

Foto: nova tv

Show uključuje skupinu genijalaca (muškarci s određenim postignućem i/ili s određenom strašću za znanstvenu fantastiku, video igre, znanstveni svijet) i skupinu ljepotica različitog stupnja obrazovanja i interesa (djevojke koje znaju balansirati između svojih vještina i izgleda u postizanju određenih životnih ciljeva) koji u parovima prolaze razne dinamične izazove i situacije, uče jedni od drugih i pritom se dobro zabavljaju.

Foto: nova tv

22 kandidata u 22 epizode imaju priliku pokazati svoj talent, znanje, vještine, ali i socijalnu inteligenciju kroz izvršavanje zadataka i u tandemu osvojiti glavnu nagradu ukoliko izbjegnu eliminacije. Zadaci testiraju njihove vještine i znanja, a odvijat će se u vili u kojoj su smješteni te na različitim vanjskim lokacijama. Kandidati se međusobno ocjenjuju, ali i od strane gostujućih članova žirija, odnosno posebnih gostiju. Kandidati sudjeluju u svim izazovima kao par, i kao par i napuštaju emisiju nakon eliminacija.

Foto: nova tv

U prvoj epizodi upoznat ćemo svih 22 kandidata, a odmah ćemo imati priliku i saznati koje ćemo parove ljepotica i genijalaca pratiti kroz ovaj zabavni reality show. 

Foto: nova tv

Naši partneri pišu
Message