Show

Komentari 17

Georgina pozirala golišava, ali su pažnju 'ukrale' skupe papuče

Georgina pozirala golišava, ali su pažnju 'ukrale' skupe papuče

Pratitelji su primijetili 'neobjašnjive crte' na njezinim bokovima. Unatoč tomu, komplimenti su joj svejedno pristizali sa svih strana, a osim što su joj komentirali njezino tijelo, mnogima su 'za oko' zapele i papuče

Manekenku Georginu Rodriguez (26), partnericu nogometaša Cristiana Ronalda (35), na društvenim mrežama prati više od 22 milijuna ljudi. S njima nerijetko dijeli provokativne fotografije iz privatnog života. 

POGLEDAJTE VIDEO: Georgina Rodriguez u skupocjenom odijelu

Ovoga puta pozirala je u bodiju kojim je naglasila obline, a pratitelji su primijetili 'neobjašnjive crte' na njezinim bokovima. Unatoč tomu, komplimenti su joj svejedno pristizali sa svih strana, a osim što su obožavatelji komentirali njezino tijelo, mnogima su pažnju privukle i njezine papuče.

Georgina se pohvalila luksuznim papučama brenda Louis Vuitton, kakve nose brojne svjetske influencerice. Cijena tih papuča je 1.100 funti, odnosno gotovo 10.000 kuna.

Ovo nije prvi put da Georgina obožavateljima pokazuje što sve ima u svom ormaru. Nedavno je objavila kako ima novu torbicu španjolskog luksuznog brenda Loewe. Georgina je u svoju raskošnu kolekciju dodala kožnu Hammock torbu preko ramena. Cijena te malene torbice je oko 10.000 kuna. 

Najčitaniji članci