Obavijesti

Show

Komentari 0

Gianna probala vjenčanicu, a chef Pažanin postao maneken

Gianna probala vjenčanicu, a chef Pažanin postao maneken
28

Na dobrotvornoj gala reviji su poznati Splićani u svečanim haljinama i odijelima prošetali pistom te podržali akciju sajma za Udrugu Anđeli iz Splita...

VIDEO

Šesti Međunarodni sajam vjenčanja u regiji bio je hit destinacija ovog vikenda u Splitu. Okupio je više od 180 izlagača na 6000 metara kvadratnih koji su predstavili svjetske trendove iz svijeta vjenčanja, a oborio je i rekorde posjećenosti, otkrila nam je Gordana Franić, direktorica sajma.

Na dobrotvornoj gala revija su poznati Splićani u svečanim haljinama i odijelima prošetali pistom te podržali akciju sajma za Udrugu Anđeli iz Splita. Akciju je podržao i Blaženko Boban, župan Splitsko-dalmatinske županije u pratnji supruge te je obišao izlagače istaknuvši gospodarski značaj ovog sajma za cijelu Dalmaciju.

Pistom su prošetali Ivan Pažanin, Gianna Apostolski, Marina Fernandez, Dora Vukušić, Marija Boban te novinari HRT-a Regina Zubanović i Šime Kovačević, Ines Nosić i Marko Šiklić s Radio Dalmacije, poznati splitski frizer Ivica Šuljak i novinarka Dalmatinskog portala Antonia Klanac. Tradicionalno voditelji humanitarne revije bili su Edita Lučić Jelić i Denis Šabić, a sav prihod namijenjen je udruzi Anđeli. 

Gianna je probala vjenčanicu i prošetala pistom. Čini se da joj život sa zaručnikom Dujom u rodnom Splitu itekako godi, čak se i našalila da sada ima vjenčanicu, iskustva u organizaciji evenata na pretek i jedino još treba odrediti datum, a Pažanin joj treba odati tajnu za vrhunsku svadbenu tortu.

Na humanitarnoj reviji pažnju je plijenila poznata splitska glumica Marina Fernandez koja se duže vrijeme ne pojavljuje u medijima. Prošetala je uz bosonogog TV voditelja i novinara HRT-a Šimu Kovačevića koji je u opuštenom stilu prezentirao Galileo odijela.

Glavna atrakcija večeri bile su Joline kćeri koje su uz Domenicu pokazale pjevačke sposobnosti. Ponosni otac sve je pomno pratio iz prvog reda u društvu supruge Ane i Mije Franić ex Jurilj, koja je bila zauzeta organizacijom sajma u vlasništvu njezine obitelji pa ipak nije prošetala u vjenčanici. 

Župan Blaženko Boban odazvao se pozivu organizatora dolaskom na modnu reviju te simboličnu prodaju svadbenih torti za Splitsku udrugu Anđeli te je tom prilikom prikupljeno 10.600 kn, koja skrbi o djeci sa najtežim oblicima  invalidnosti.

Veliki interes Splićanke su pokazale za haljine branda Duchess. Modne revije koje potpisuju saloni Glamour sposa vjenčanice i svečane haljine, Škola likovnih umjetnosti Split i Škola primijenjenih umjetnosti i dizajna Zadar, Bakus sposa , Varteks, Anovi, Stella Maris by Gordana Radić, Duchess, Koko kids i Lella design oduševile su buduće mladenke. Vjenčani buketi na reviji bili su iz cvjećarnica St-flowers,Tnt i Mis.

Vlasnica brenda Snježana Mehun otkrila nam je kako njezine haljine nose brojne poznate Hrvatice - Maja Šuput, Ecija Ivušić, Tončica Čeljuska, Antea Kodžoman i Ana Rucner. Organiziran je i Cake show u čijem žiriju su bili Braco Sanjin i Ivan Pažanin.

VIDI OVO! Ovo je frizura koja će Vas natjerati da se ošišate, a jedan je od najvećih trendova 2019. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane