Obavijesti

Show

Komentari 40

Gibo ima najbolji album 2010.: Porin mi dobro djeluje na libido

Gibo ima najbolji album 2010.: Porin mi dobro djeluje na libido
4

Gibonni je dobio dva Porina, a TBF i The Bambi Molesters po tri. Bižuterija Jelene Rozge proglašena je hitom godine, a Ivana Kindl dobila je Porina za ženski vokal

VIDEO

Nadao sam se ovom, za to ja živim. Nagrade djeluju pozitivno na moj libido, rekao je Gibonni, koji je dobio manje Porina nego je većina očekivala, ali u rukama mu se našao onaj najvažniji - za album godine. 

Nagradu za najbolji muški vokal dobio je Massimo. 

- Presretan sam! Ovo mi je valjda sedmi Porin u karijeri, ali toliko sam uzbuđen da sam zaboravio zahvaliti nekim važnim ljudima. Ali odmah sam ih nazvao da ispravim grešku - uzbuđeno je rekao pjevač. 

Najboljim ženskim vokalom proglašena je Ivana Kindl, koja već godinama priželjkuje ovu nagradu.

- Osjećam se kao da sam osvojila Grammy. Godinama sam ju čekala  i čekala i eto, dočekala. Presretna sam - raznježeno je rekla Ivana. 

Bend Jinx, iako nije došao na dodjelu nagrada, Porina su dobili za najbolji pop album i najbolju izvedbu s vokalom. TBF-ovci su, zajedno s Leom Deklevom,  kao i Jinxi nagrađeni za vokalnu suradnju. Oni imaju i najbolju pjesmu godine. TBF je otvorio ovogodišnji Porin. Pjevač Mladen Badovinac veselo je skakutao po pozornici iako je nekoliko sati prije sudjelovao na regati u kojoj se ozlijedio.

- Konopi na brodu su me iznenadili! Nisam osjećao cijelu lijevu stranu tijela. Mislim da ću sutra imati modrice po rukama i nogama, veselo je rekao Mladen. Lea Dekleva dva put se presvukla. Obje haljine sama je dizajnirala. 

- Jedna je koštala 70 kuna - kroz smješak je rekla. 

Miljenici tinejdžerica, dečki iz benda Kinoklub novi su izvođač godine. 

- Kupujemo stan - veselo su u backstageu povikali mladići koji svi još žive s roditeljima. 

Jelena Rozga, osim što je od strane čitatelja 24sata proglašena zvijezdom godine, osvojila je i Porina za hit godine.

- Srce mi je veliko do neba zato što su to nagrade od čitatelja i gledatelja. To što mi je pjesma na YouTube-u preslušana oko sedam milijuna puta govori sve - zaključila je pjevačica. 

Porina za životni doprinos glazbi dobio je Drago Diklić. To mu je prvi u karijeri. 

- Dečki su se malo preračunali. Mislili su da sam na odlasku, a ja sam itekako na dolasku - široko se smijao Diklić, kojemu je među prvima čestitala Ksenija Prohaska.

Rozga dobila nagradu portala 24sata.hr

Početkom svibnja svi posjetitelji portala 24sata.hr mogli su dati svoj glas za izvođača kojeg smatraju najvećom zvijezdom 2010.. Nominirani su bili Jelena Rozga, Gibonni, Jinx, TBF i Kim Verson, a nagradu je odnijela Rozga. Imala je dvostruko više glasova od drugoplasiranog Gibonnija. Nagrada 24sata dodijeljena joj je prije početka svečane ceremonije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao