Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

Gibonni besplatnim koncertom zatvara slavlje u Karlovcu

Karlovac je protekla tri tjedna posjetiteljima priredio 440 sati zabave u okviru manifestacije 'Zvjezdano ljeto'. Održan je Festival balona i 22. Međunarodni festival folklora. Slavlje danas koncertom zatvara Gibonni

Foto: Promo/kolaž
6 komentara

Manifestacija 'Zvjezdano ljeto' kojom je Karlovac proslavio 440. rođendan, na karlovačke je ulice donijela više od 200 besplatnih sadržaja i programa. Bogat slavljenički program trajao je puna tri tjedna i posjetiteljima osigurao čak 440 sati zabave. Danas se održava velika završnica manifestacije na kojoj će nastupiti Zlatan Stipišić Gibonni (50). 

Foto: Vedran Metelko Gibonnijev koncert počinje u 22 sata, a dva sata prije toga kreće tradicionalni Rođendanski bal u kojem će valcer zaplesati 440 parova. 

Karlovačko rođendansko slavlje započelo je prije tri tjedna paljenjem Ivanjskog krijesa i koncertom Zabranjenog pušenja.

Foto: IGOR CEPURKOVSKI Najatraktivniji dio programa mnogima je bio Festival balona kada je mnoštvo balona uzletjelo iz renesansne gradske jezgre u Karlovcu.

Foto: Promo Za vrijeme trajanja slavlja otvoren je i Muzej Domovinskog rata Karlovac-Turanj čiji stalni postav čini više od 350 predmeta.

Foto: DENIS STOSIC Dio programa povodom rođendana grada Karlovca bio je i 22. Međunarodi festival folklora u kojem su sudjelovali brojni plesači iz Kine, Meksika, Južne Koreje, Ukrajine i Guama, a uz to je održana i gastro manifestacija Okusi svijeta.  

Protekla tri tjedna karlovačku publiku svojim su nastupima zabavljali Parni valjak, Edin Karamazov, glazbeno-scenski spektakl Croatian Pink Floyd, a danas je red na legendarnom Gibi. 

#zajedno24sata
Naši partneri pišu
Message