Show

Komentari 20

Gibonni, Nina Badrić i Brena dobili pola honorara od nastupa koji je otkazan za Novu godinu

Gibonni, Nina Badrić i Brena dobili pola honorara od nastupa koji je otkazan za Novu godinu

Nekoliko pjevača trebalo je nastupiti za Novu godinu u Budvi, ali su nastupi otkazani. Ukoliko se u roku od 12 mjeseci ne dogovore njihovi nastupi, glazbenici će morati vratiti desetke tisuća eura

Pjevači Gibonni (53) i Lepa Brena (61) trebali su biti glavne zvijezde dočeka u Budvi, a uz Ninu Badrić (49) samo su neki izvođača koji su trebali nastupiti, no koncert je na kraju bio otkazan. Gibonni je trebao dobiti 80 tisuća eura za nastup, a dobio je polovinu iznosa iako nije nastupao, prenose Vijesti

POGLEDAJTE VIDEO:

Brenin je honorar trebao iznositi 35 tisuća eura, dok je Ninin bio 15 tisuća eura. Spomenuti pjevači dobili su polovine ugovorenih honorara, a ukoliko njihovi nastupi neće biti ugovoreni kroz idućih 12 mjeseci u Budvi, oni će novac morati vratiti. 

Nekim izvođačima, poput Petra Graše (45) čiji je honorar bio 15 tisuća eura honorari nisu ni uplaćeni.

Honorari su za doček izrazito veliki, što predstavlja problem jer se iznosi ne poklapaju ukoliko bi spomenute zvijezde nastupale bilo koju drugu noć u godini. 

Zaplet situacije doveo je do sukoba u Turističkoj organizaciji, a za trodnevni novogodišnji program trebalo je biti izdvojeno ukupno 150 tisuća eura. 

Najčitaniji članci