Obavijesti

Show

Komentari 6

Gitarist i otac B. Bedeković snimio je spot 'Gerijatrija rock'

Gitarist i otac B. Bedeković snimio je spot 'Gerijatrija rock'
5

Jako je kreativno, simpatično i urnebesno smiješno. Nije da svaki dan vidimo nešto takvo, zaključila je klavijaturistica Belinda Bedeković koja slovi za 'najbrži prst'

VIDEO

Nekad kad sam pjevao, zvali su na bis, sad kada zapjevam pada mi gebis, stihovi su pjesme “Gerijatrija rock” Teodora Bedekovića (76).

Otac klavijaturistice Belinde Bedeković (41), koja slovi za “najbrži prst”, umirovljeni je glazbenik, ali svojom svirkom te plesom i danas uveseljava obitelj. Kako bi malo podignuo atmosferu na kućnoj zabavi, odlučio je odsvirati pjesmu “Gerijatrija rock”, koju je sam napisao i skladao.

- Htio sam da se malo smijemo. Nisam očekivao da ću završiti na YouTubeu, ali ne smeta mi. To su moji nećaci objavili i svima se sviđa. Mnogi u mojim godinama samo sjede i čekaju da odu, ali ne i ja - kaže Teodor. U mladosti je bio, kako kaže, jedan od tri najpoznatija gitarista u Zagrebu. Naučio je svirati i kćer Belindu, koja se proslavila suradnjom sa Sachom Baronom Cohenom (42).

Teodor ne bi imao ništa protiv da ga pozovu u Ameriku

- Iznimno sam ponosan na njezin uspjeh. Znao sam da će biti veća zvijezda od mene. Možda je sad ipak preteknem - kroz smijeh kaže Teodor, koji ne bi imao ništa protiv da ga pozovu u Ameriku. Jedini problem je što se boji leta avionom. Belinda i Teodorova supruga Ivkica ponosne su na njega i nerijetko svi zajedno pogledaju njegov spot, za koji vjeruju da će uskoro postati veliki internetski hit.

- Jako je kreativno, simpatično i urnebesno smiješno. Nije da svaki dan vidimo nešto takvo - zaključila je Belinda. Teodor, koji najviše voli slušati jazz, možda uskoro izbaci još jedan spot.

- Nikad se ne zna. ‘Gerijatrija rock’ mi je super. Mislim da bi i Eric Clapton bio ponosan na solo koji sam odsvirao na gitari - rekao je tata Bedeković.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...