Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Giuliano: Žiri nas nije volio od samog početka showa

Giuliano i Marijana treći su par koji se više neće natjecati u “Zvijezde pjevaju”. I Napoleon je tu stao, upozorila je Giuliana i Marijanu B. Kolar

24sata
Foto: 24sata
2 komentara

Da smo ispali prije, ne bi mi bilo krivo, ali ove subote smo baš dobro pjevali. Stvar je u tome da nam žiri od početka nije bio naklonjen, posebno Martina Tomčić. Nije nam ni publika mogla pomoći, rekao je Giuliano Đanić. Njegova partnerica Marijana Batinić slaže se da im je žiri presudio. Žali što su iz HTV-ova showa ispali prije nego što su imali priliku pjevati rock.
- To mi najbolje odgovara. Ne razmišljam o pjevačkoj karijeri, ali možda bih snimila neku rockersku pjesmu - otkrila je Splićanka ugodnog alta. Ističu kako je ekipa u “Zvijezde pjevaju” odlična.
- Nisam mislila da ću steći nove prijatelje, ali dogodilo se upravo to. Poslije svake emisije idemo u mali kafić i zabavljamo se dugo u noć - kaže Marijana. Žiri je oduševio njihov ABBA imidž, posebno Giuliano u platformama.
- Žena mi je pukla od smijeha kad me vidjela - priznao je Đanić. Marijana je sljedećeg jutra otputovala u Split na snimanje filma “Bella biondina” Danijela Marušića u kojem ima manju ulogu.

'SAD SVI ZNAJU KAKVOG DEČKA IMAM'
Najviše glasova žirija opet su dobili Ivana Kindl i Nikša Kušelj za pjesmu “Život je lijep” iz mjuzikla “Dundo Maroje”. Za izvedbu kojoj bi malo tko imao što prigovoriti dali su im četiri devetke.
- Drago mi je da su sad svi shvatili kakav je frajer moj dečko. Ja sam to oduvijek znala - izjavila je Nikšina djevojka, balerina zagrebačkog HNK Edina Pličanić.

Naši partneri pišu
Message