Obavijesti

Show

Komentari 31

Glazbena karijera: BB Nemeš postao je hiphoper i tamburaš

Glazbena karijera: BB Nemeš postao je hiphoper i tamburaš
3

Nemeš u Zagrebu snima album, a s bivšom ljubavi Marijanom nije u kontaktu. Prošle godine diplomirao je operno pjevanje i osnovao je svoj record label Bureque

VIDEO

Operni pjevač Nemeš snimio je tamburašku pjesmu ‘Običan dan’ s Donskim tamburašima iz Beograda. Mjesec dana prije snimio je hip hop pjesmu 'Prođe kao pesma' s bendom S.SO.B..

 - A šaram. Muzika je muzika, ali sigurno je da neću pjevati ‘cajke’ jer se tu ne osjećam dobro - priča Nikola Nemešević. Prošle godine diplomirao je operno pjevanje i osnovao je i svoj record label Bureque.

- Ne želim ovisiti o izdavačkim kućama, a želim pomoći kolegama i mladim rock bendovima koji nemaju dovoljno medijskog prostora. To je moj hir i ne gledam zaradu - kaže Nemeš. Trenutno u Zagrebu  s Leom Anđelkovićem snima svoj album prvijenac. Dok je u Zagrebu, boravi kod prijatelja, a u Beogradu živi s cimerom.

- To mi je potpuno novo iskustvo. Sami čistimo, a ja obožavam kuhati. Prije par godina sudjelovao sam u showu ‘Večera za 5’ i pobijedio - kaže. S bivšom djevojkom Marijanom Kovačević (31) u korektnim je odnosima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 - Nemam ništa ružno reći, a o lijepim stvarima nema smisla razgovarati - kratko je rekao. Big Brother ne gleda, a sudionicima savjetuje da budu svoji.

'Nikom od svojih prijatelja i poznanika ne bih dao da uđe u BB kuću'

- Iskreno, nikom od svojih prijatelja i poznanika, ako bi mogao, ne bih dao da uđe u Big Brother kuću.  Mučno je, strašne su to psihičke igrarije i znam koliko sam se ja borio sa svojim demonima nakon toga i koliko se puno toga ne prikazuje onako kako je. Treba biti jak izdržati sve ono unutra i poslije toga. Ja sam se u jednom trenutku izgubio jer je izolacija neprirodno okruženje. Kad sam izišao van bio sam na terapiji par mjeseci jer mi se razvila anksioznost i lagana paranoja. Nisam se osjećao ugodno među nepoznatim ljudima, ali sam odbijao piti lijekove koje su mi prepisivali, koliko god oni blagi bili. Znao sam da će proći. Imao sam svoj princip  s kojim sam se doveo u red. To je bio stalni fizički trening. To je bila moja terapija - rekao je Nikola iz Požarevca. U posljednje vrijeme, okružio se  ljudima koji imaju pozitivne stavove.

'Negativnim stvarima ne dozvoljavam da me izbace iz takta'

- I ja sam se okrenuo pozitivnom razmišljanju. Počeo sam vjerovati da Svemir sluša i vraća nam istom mjerom kako se mi ponašamo. Opušten sam, smiren i okružen pozitivnim ljudima. Ako mi se i dogodi neka budala, razmislim što sam ja učinio da sam je privukao. Negativnim stvarima ne dozvoljavam da me izbace iz takta - kaže pjevač.  Ispričao nam je i da se bavio sinkroniziranjem dokumentarnih i animiranih filmova.

- Najdraža mi je uloga Shrredera u novim Ninja kornjačama. Cijeli život sam htio biti Michelangelo, a na kraju postanem zločinac. To mi je super iskustvo u kojem sam upoznao puno divnih ljudi - veselo je rekao pjevač. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama
Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...