Obavijesti

Show

Komentari 25

Glazbenik Medo 'Skandal' na selu traži žene za svoj harem

Glazbenik Medo 'Skandal' na selu traži žene za svoj harem
1

Glazbenik, kojega prijatelji od milja zovu Medo, nepopravljivi je zavodnik pa se prijavio u šestu sezonu RTL-ova showa 'Ljubav je na selu'. Tamo želi upoznati voditeljicu i žene za svoj harem

VIDEO

Volim muzikalne žene. Moraju imati sve zube, biti uredne, njegovane i da nemaju crno ispod noktiju, kaže farmer Almedin Huseini (24) iz Pule.


Glazbenik, kojega prijatelji od milja zovu Medo, nepopravljivi je zavodnik pa se prijavio u šestu sezonu RTL-ova showa 'Ljubav je na selu' .


- Idem u show da se psihički provedem, zezam s ljudima i upoznam voditeljicu Marijanu Batinić - kaže Puljanin. Ipak, glavna mu je preokupacija da nađe sedam žena za svoj harem.


- Imam suprugu i ona mi je nešto posebno u životu. Druge žene mi trebaju kako bi njoj olakšale posao, kaže Medo. Dodaje kako njegova žena nije ljubomorna na druge jer shvaća da je to sve samo za ‘biznis’.


Žene u haremu brinule bi o njegovoj glazbenoj karijeri, išle bi na gaže i čistile mu instrumente.
Od kandidatkinja u showu očekuje spontanost i da budu marljive i uredne kućanice.


- Posebno moraju paziti na higijenu. Svako jutro čistiti cipele, prati pragove, popeglati košulje i otvoriti prozore da sreća božja uđe u kuću - kaže romski glazbenik. Dodaje kako moraju znati i kuhati jer je on veliki gurman. Medo je vlasnik pet kuća za iznajmljivanje u okolici Pule za koje je zaradio sviranjem.


- Brat Buki i ja imamo bend 'Skandal'. Sviram odmalena, mislim da sam se rodio s tim. Prve bubnjeve kupila mi je majka - kaže farmer koji nastupa po brojnim festivalima i koncertima.


- Odskočna daska bio nam je show 'Supertalent' gdje smo dogurali do finala - kaže Huseini. Mlađi brat Burhan (20) i on prerađuju sve stvari na romski način, pa tako sviraju i ‘gipsy house’.

- Izvodimo i glazbu Michaela Jacksona po romski. Sviramo i po svadbama i karnevalima, kaže Medo koji je nedavno imao suradnju s Alkom Vuicom.


- Super smo se uklopili s njom. Mislim da je Alka u prošlom životu bila Romkinja - kaže Huseini. Dodaje kako su surađivali i sa umjetnicima poput Esme Redžepove i Radom Šerbedžijom.


- Sigurno će i moja djeca još u trbuhu početi producirati glazbu - zaključuje Almedin Huseini kojem je stiglo prvo ljubavno pismo. Manekenka Minela (18) borit će se za njegovu ljubav.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...