Obavijesti

Show

Komentari 76

'Gledanje showa je bila greška, Goran i ja smo se posvađali...'

'Gledanje showa je bila greška, Goran i ja smo se posvađali...'
15

Hana je otvoreno krenula pričati o, kako kaže, najčešćem pitanju koje joj se postavlja, a to su plastične operacije. Ispričala je kako na svom tijelu nije radila nikakve korekcije

VIDEO

Kandidatkinja prve sezone 'Gospodina Savršenog' Hana Rodić (21), koja je naposljetku i osvojila Gorana Jureneca (39) na svom YouTube kanalu objavila je svoj drugi video. U novom videu na njezinom kanalu odgovarala je na pitanja svojih pratitelja i gledatelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:25

Jedan obožavatelj Rodić je upitao da li su Goran i ona gledali show zajedno, na što je ona odgovorila da jesu, a potom je objasnila i kako je to izgledalo. 

- To je bila najveća greška ikad jer bi se uglavnom malo posvađali. To je bilo zato što bi mu ja rekla "Nisi mi rekao za ovo", "Nisi mi rekao za ono" i onda ja dobijem slom živaca, a Goran meni uzvrati "Hana, pomiri se s tim to je show", ali meni i dalje nije svejedno - objasnila je Zagrepčanka. 

Hana je zatim krenula pričati o, kako kaže, najčešćem pitanju koje joj se postavlja. To je o plastičnim operacijama. Kao i svakog puta do sada žustro je odgovorila na njega.

- Ljudi nisam operirala ama baš ništa. Ja nisam radila ni jednu plastičnu operaciju na sebi. Ali da razmišljam o nekoj operaciji, razmišljam, ali neću vam otkriti koja jer će to sve doći u svoje vrijeme - rekla je Hana.

- Čim je netko lijep ne mora značit da je plastičan. Ja plastične operacije podržavam i prva bi ja priznala da sam radila nešto na sebi, ali nisam - rekla je nedavno Hana za 24sata i dodala da iako ne zna kada će napraviti plastičnu operaciju da o njoj intezivno razmišlja. 

Gospodin Nabildani: Jurenec će postati internet fitness trener
Gospodin Nabildani: Jurenec će postati internet fitness trener

Zagrepčanka trenutačno 'samuje' u rodnom gradu i čeka povratak Gorana. 

- Da biste uspjeli promijeniti sebe, morate promijeniti način razmišljanja. Ja ću definirati vaše tijelo, rekao je Goran koji u Njemačkoj pokreče svoju web stranicu, 'Model Up Your Life', za treniranje. Od Gospodina Savršenog postat će Gospodin Nabildani koji će preko interneta voditi fitness treninge. Sam će osmisliti plan i program idealan za vaše tijelo i pratiti će vas cijelo vrijeme tijekom transformacije.

- Još malo pa trening bebo - napisao je Hani u komentarima i dao joj do znanja da će se i ona znojiti s njim. Uz njega vježbe će voditi još dvoje trenera, a Goran će objašnjavati kako se pravilo hraniti, uglavnom sve što biste trebali raditi da izgledate kao on.

HANA IZ GOSPODINA SAVRŠENOG IMA NOVU KARIJERU: Snima se i publici otkriva kad se poljubila i je li išla na plastične operacije

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...