Show

Komentari 27

Gledatelje je zbunila pjevačica: 'Doris, nisi rekla da imaš sestru'

Gledatelje je zbunila pjevačica: 'Doris, nisi rekla da imaš sestru'

Iako su Doris s početka prigovarali kako se nije snašla u voditeljskoj ulozi, gledatelji ju sada hvale. 'Ti i Meštar ste nam omiljeni jutarnji par. Uljepšate nam svaki dan', jedan je od komentara

Pjevačica Colonije, Ivana Lovrić (28) gostovala je jutros u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska'. Inženjerku elektrotehnike i producenta Borisa Đurđevića (47) ugostio je voditeljski par Doris Pinčić Rogoznica (31) i Davor Meštrović (52). 

- Tko rano rani, spavat će popodne - komentirala je atraktivna pjevačica. Gledatelji su pohvalili njezinu modnu kombinaciju, a neki su se i našalili.

POGLEDAJTE VIDEO: Doris i Boris potvrdili kraj braka

- Doris, nisi nam rekla da imaš sestru - pisali su na društvenoj mreži. Pinčić inače ima stariju sestru Kristinu i mlađeg brata Stipu

Iako su Doris s početka prigovarali kako se nije snašla u voditeljskoj ulozi, gledatelji ju sada hvale.

- Ti i Meštar ste nam omiljeni jutarnji par. Uljepšate nam svaki dan - jedan je od komentara. Doris je početkom lipnja potvrdila krah braka s glazbenikom Borisom Rogoznicom (31). 

- Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo za reći o tome, niti se tiče ikog osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumijevanju - napisali su oboje na svojim Instagram profilima.

Najčitaniji članci