Show

Komentari 13

Glumac Can nije se pojavio na rođendanu djevojke Dilette: Vezi slavnog para došao kraj?

Glumac Can nije se pojavio na rođendanu djevojke Dilette: Vezi slavnog para došao kraj?

Par u zajedničkom društvu nije viđen od početka kolovoza, a prije toga su bili nerazdvojni. Čak su i na Instagramu prestali objavljivati zajedničke fotke

Na društvenim mrežama nedavno se počelo šuškati kako najpoželjniji par Europe, talijanska voditeljica Diletta Leotta (30) i turski glumac Can Yaman (31), više nisu u ljubavnoj vezi. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Naime, Can je upoznao Dilettu s roditeljima dok su ovo ljeto odmarali u Turskoj, a par je i naveliko najavljivao raskošno vjenčanje u 2022. godini. Ipak, talijanski mediji sada su se raspisali o njihovom prekidu, što su zaključili na temelju nekoliko stvari. 

*PREMIUM-EXCLUSIVE* MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE - The Turkish Actor Can Yaman and girlfriend Diletta Leotta put on a passionate steamy display out on their sun-kissed holiday in Turkey.

Talijanska novinarka više ne nosi zaručnički prsten, što naravno nije promaknulo njezinim fanovima. Uz to, par u zajedničkom društvu nije viđen od početka kolovoza, a prije toga su bili nerazdvojni. Čak su i na Instagramu prestali objavljivati zajedničke fotke. 

Dilettin ljubljeni nije se pojavio ni na njezinom rođendanu niti joj ga je čestitao javno, a obožavatelji su primijetili i da si više ne lajkaju fotke. 

Par se u vezi ovakvih nagađanja još uvijek nije oglasio. 

Podsjetimo, Can je prvu zajedničku fotku s Dilettom objavio početkom veljača ove godine i tako potvrdio glasine o njihovoj romansi. 

Turski miljenik žena u Italiju je došao poslovno, zbog snimanja reklame za tjesteninu i serije 'Sandokan'. Većina ljudi bila je uvjerena da je veza glumca i novinarke samo marketinški trik.

Najčitaniji članci