Show

Komentari 5

Glumac iz Ludih sedamdesetih zaprosio 11 godina mlađu curu

Glumac iz Ludih sedamdesetih zaprosio 11 godina mlađu curu

Amanda je na društvenim mrežama pokazala prsten koji od sad nosi na ruci. Par je prvi put viđen u javnosti u travnju 2019. godine kad su bili u šopingu u Los Angelesu

Glumac Wilmer Valderrama (39), najpoznatiji po ulozi u seriji Lude sedamdesete, u srijedu navečer zaprosio je djevojku, manekenku Amandu Pacheco (28). Kleknuo je na koljeno i na samoj obali u San Diegu pitao ju je želi li postati njegovom ženom.

Sretnom viješću pohvalio se na društvenim mrežama.

- Sad smo samo mi - napisao je Wilmer, a brojne kolege i celebrityji su mu čestitali. 

- Čim sam vidio kako je gledaš, znao sam da će doći do ovoga. Gledao ju u oči, vidio dušu... Čestitam i sretno vam na tom putovanju - pisali su im. 

Amanda je na društvenim mrežama pokazala prsten koji od sad nosi na ruci. Par je prvi put viđen u javnosti u travnju 2019. godine kad su bili u šopingu u Los Angelesu. 

- Wilmer je uvijek otvarao vrata Amandi kad je negdje ulazila i plaćao je račune. Stvarno želi biti siguran da se dobro brine o njoj. Čak i kad su u pitanju jednostavne stvari, puno se zabavljaju i uvijek su nasmijani - rekao je izvor za strane medije

Wilmer je prethodno bio u vezi s Mandy Moore (35), Demi Lovato (27) i Lindsay Lohan (33). 

- Kad je Demi saznala za Amandinu i Wilmerovu vezu pružala im je podršku, kao što je i Wilmer njoj kad je bila s drugima nakon njega - dodao je izvor. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci