Show

Komentari 3

Glumac potvrdio: 'Prijatelji se vraćaju u ožujku i to me veseli'

Glumac potvrdio: 'Prijatelji se vraćaju u ožujku i to me veseli'

Matthew Perry se oglasio na društvenim mrežama i prvi otkrio detalje. Ekipa će snimiti specijal epizodu, no za die hard fanove kultnog sitcoma i to je velika stvar. Staru ekipu ponovno ćemo gledati za nekoliko mjeseci.

Matthew Perry (51) početkom godine izludio je vjerne obožavatelje omiljenog sitcoma objavom na društvenim mrežama u kojoj je samo napisao kako se sprema nešto veliko.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nagađali su neko vrijeme fanovi 'Prijatelja' kako će se dobro poznata ekipa vratiti u jednom od najskupljih povrataka svih vremena, a vrijeme je pokazalo da su bili u pravu. Međutim, cijeli je projekt uskoro stopiran zbog epidemiološke situacije. 

Konačno, poznat je termin dugo iščekivanog reuniona. Perry se oglasio na društvenim mrežama i prvi otkrio detalje. Ekipa će snimiti specijal epizodu, no za die hard fanove kultnog sitcoma i to će biti itekako značajno. Posebna epizoda bit će emitirana na streaming servisu HBO Max.

- Ponovno okupljanje Prijatelja gledat ćete početkom ožujka sljedeće godine. Čini se da je pred nama jedna uzbudljiva godina puna događanja i to me veseli - napisao je fanovima glumac koji je utjelovio Chandlera. 

Najčitaniji članci