Obavijesti

Show

Komentari 47

'Glume četiri komada': Doris Pinčić je Snjeguljica za odrasle

'Glume četiri komada': Doris Pinčić  je Snjeguljica za odrasle
8

Doris Pinčić Rogoznica iznenadila je i nasmijala publiku kao moderna Snjeguljica. Ona je otkačeni lik iz bajke koji uživa na djevojačkoj večeri uz litre alkohola i rekvizite u obliku penisa

VIDEO

Ovo je malo drugačija Snjeguljica. Ulogu nisam planirala, nego me Ines Bojanić pozvala nakon što je jedna kolegica odustala. Pokazalo se kao odlična ideja, kaže glumica Doris Pinčić Rogoznica (28). .

U komediji “I živjele su sretno...?” je na djevojačkoj večeri Trnoružice, koju utjelovljuje glumica Jelena Hadži Manev (34), a s njima tulumare i Mia Krajcar (36) kao Pepeljuga te Selma Mehić (26) kao Bezimena.

- Imala sam i ja djevojačku za čiji se tulum pobrinula moja kuma. Imale smo rekvizite kao u predstavi, poput kalupa za led u obliku penisa, ali nismo bile stereotipne - kaže glumica. Dodaje kako joj se nikad nije sviđala ideja da na djevojačkoj ima stripera.

- Nisam taj tip. Privatno sam više kao princeza iz prave bajke. Staromodna i monogamna. Radujem se tradicionalnim vrijednostima - kaže Zadranka. Kao djevojčica je najviše voljela bajku ‘Djevojčica sa šibicama’ i ‘101 dalmatiner’, a njezin sin Donat (2) trenutačno voli ‘Macu Papučaricu’.

- On je zove ‘Maca Cacucarica’. Obožava slušati priče, a sinoć ga je čuvala baka jer je ova Snjeguljica ipak za 15+ godine - kaže Doris.

Na premijeri je bio i suprug Boris Rogoznica (29), koji je svakoj glumici nakon predstave poslao buket cvijeća.

- On mi je najveća potpora, ali i najveći kritičar. Kaže da mu se predstava jako svidjela. Kako i ne bi kad glume četiri komada - smije se Pinčić koja zbog suprugove geste prema njezinim kolegicama nije bila ljubomorna.

Glumačko-glazbeni par božićne praznike namjerava provesti s obitelji u rodnom Zadru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...