Show

Komentari 4

Glumica bijesna zbog dekoltea: 'Na plakatu su mi uvećali grudi'

Glumica bijesna zbog dekoltea: 'Na plakatu su mi uvećali grudi'

Mislim da svi pomalo gubimo kontrolu nad onim kako stvarno izgledamo, govori Rosamund Pike. Nakon što se glumica razljutila zbog uvećanih grudi, plakat je uklonjen

Glumica Rosamund Pike (42) razljutila se jer su joj na filmskom plakatu fotošopirali tijelo. Naime, grudi joj izgledaju veće nego što zapravo jesu, piše Daily Mail

Pike je osudila uređivanje fotografije, odnosno prepravljanje tijela jer onda javnost gubi pravu sliku o tome kako tijela slavnih ljudi izgledaju. 

Osim što joj je napravljen raskošniji dekolte na plakatu za film 'Johnny English Reborn', u traileru za film 'Radioaktivna' su joj promijenili i boju očiju.

- Za plakat Johnnyja Englisha grudi su mi uvećane. Na plakatu moj lik ima zaista impresivna prsa. Koja ja nemam. Još uvijek ne znam zašto. To su očita takva vremena, zar ne? Kad primijetite: 'Oh, imam smeđe oči' ili 'Imam ogromne grudi - rekla je Rosamund u emisiji Kelly Clarkson. 

Kaže kako ima bezbroj slučajeva kada se preuređuju fotografije zvijezda, a da oni to ni ne primijete. 

- Mislim da svi pomalo gubimo kontrolu nad onim kako stvarno izgledamo - govori glumica. Nakon što se Pike razljutila zbog uvećanih grudi, plakat je uklonjen. Rosamund u filmu glumi Kate Sumner, bihevioralnu psihologinju u službi MI7 u filmu Johnny English.

Najčitaniji članci