Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
206 komentara

Priveli Miju Begović: Vrijeđala i izudarala prometne policajce

Policajci su zaustavili vozilo te su joj, zbog sumnje da je alkoholizirana, ponudili alkotest koji je odbila. Ubrzo nakon toga izvrijeđala je policajce na nacionalnoj i svakoj drugoj osnovi

Svupetrus film festival
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Mia Begović (54) prošli tjedan neće pamtiti po dobrome. Naime glumica je provela noć u Jedinici za zadržavanje i prepratu na Oranicama, nakon što je izudarala i izvrijeđala prometne policajce, zbog čega je privedena uz primjenu sredstava prisile.

Zbog neobičnih vozačkih reakcija zagrebački policajci zaustavili su vozilo te, zbog sumnje da je alkoholizirana, vozačici ponudili alkotest koji je ona odbila. Ubrzo nakon toga izvrijeđala je policajce te na nacionalnoj i svakoj drugoj osnovi nazivajući ih ´Srbima´ i ´plaćenicima´.

Borna Filić/PIXSELL | Autor: Borna Filić/PIXSELL Foto: Borna Filić/PIXSELL

Policajci su je potom pokušali privesti no Begović je pružala snažan otpor pri čemu ih je izudarala nogama pa su bili prisiljeni koristiti sredstava prisile, odnosno vezanja lisicama.

Glumica je tu noć provela na triježnjenju u Jedinici za zadržavanje i prepratnju na Oranicama, nakon čega je, uz optužni prijedlog, puštena da se brani sa slobode, a kada smo ju kontaktirali kratko je rekla: 

- Privedena sam pod lažnom optužbom da posjedujem oružje kojeg nije bilo, a to može potvrditi i moja kolegica Anita Matić Delić koja je sa mnom bila u automobilu. Uz to, posjedujem i snimku kojom se to potvrđuje - rekla nam je.

Naši partneri pišu
Message