Show

Komentari 16

Glumica Nataša Janjić objavila fotke s mužem pa pratiteljima poručila: 'Ne pitajte me ništa'

Glumica Nataša Janjić objavila fotke s mužem pa pratiteljima poručila: 'Ne pitajte me ništa'

Poznata kazališna i filmska glumica trenutačno s obitelji provodi vrijeme u Istri, a koliko uživa na odmoru jasno se vidi iz njenih fotografija. Nedavno je objavila neobičnu fotografiju sa suprugom

Glumica Nataša Janjić (39) sa suprugom Nenadom Medančićem (37) i njihovo dvoje djece provodi ljeto u Istri. Nedavno je objavila kako su ona i suprug išli na hrvatsku premijeru filma "Murina" na Pulskom filmskom festivalu, a često objavljuje i druge trenutke s odmora.

Sada je objavila romantičnu fotografiju sebe i supruga u Novigradu. Na fotografiji se vidi kako Nenad u naručju nosi Natašu, a oboje su nasmijani i sretni..

- Ništa me ne pitajte! Jak je! - napisala je Janjić u opisu fotografije.

Podsjetimo, Nenad i Nataša nedavno su proslavili drugu godišnjicu braka. Par su spojili voditeljica Marijana Batinić (40) i njen suprug. Navodno su bili uvjereni da su glumica i specijalist ortopedije 'stvoreni jedno za drugo'.

- Tako i treba u ljubavi - komentirao je netko.

- Bravo... ljubav; Ljubav je u zraku; Predivni ste - glase su drugi komentari.

Ove godine glumica je po prvi put sa sinom Tonijem i kćeri Kajom putovala avionom, a unatoč strepnjama prije putovanja nije bilo problema.

- Dan prije puta u glavi sam prošla sve moguće scenarije, pripremila se na ishod svakog od njih, pa i na taj da se možda i ne ukrcamo ako bude drame i suza, ali dogodio se, kao i uvijek, upravo onaj koji nisam očekivala. Glatko i s veseljem ušli smo u avion, nitko nije zaplakao, a oboje su momentalno zaspali čim se avion odlijepio od zemlje i spavali tako do izlaska iz aviona - izjavila je Nataša.

Najčitaniji članci