Obavijesti

Show

Komentari 10

Glumica se cijeli život borila s debljinom pa se 'prepolovila'

Glumica se cijeli život  borila s debljinom pa se 'prepolovila'
6

Nakon što je puno glavnih uloga izgubila zbog proporcija, odlučila je promijeniti svoj izgled i život

Gianna Sciortino, 22-godišnja glumica u usponu shvatila je da nešto mora promijeniti kad je na vagi ugledala brojku od 108 kilograma. Agenti su joj govorili kako njezin talent često ostaje u sjeni zbog prekomjerne težine pa se podvrgnula operaciji želuca, kako bi što uspješnije skinula suvišne kilograme, piše Daily Star.

- Bila sam debela otkad sam se rodila. Uvijek sam jela zdravo i vježbala, ali nakon odlazaka liječniku ustanovili su da su mi razine hormona neuravnotežene - otkrila je Gianna. 

Pokretanje videa ...

Mlada glumica je itekako svjesna kako je u poslu nailazila na odbijenice, ali i pogrde zbog vlastitog izgleda.

- Išla sam na audicije za toliko različitih uloga, ali uvijek sam imala osjećaj da me ocjenjuju na temelju moje težine, a ne zbog moje izvedbe - prisjetila se.

Ipak, 2016. dobila je glavnu ulogu, onu Tracy Turnblad u mjuziklu 'Hairspray', a nedugo nakon toga odlučila je u potpunosti promijeniti svoj izgled.

- 10 mjeseci nakon operacije uspjela sam izgubiti 50 kilograma. Ne želim da zvuči kao da je to lako, jer nije, ali na operaciji mi je smanjen želudac kako bih bila manje gladna. To je bila najbolja odluka koju sam ikad donijela - otvoreno priznaje mlada Sciortino, koja je svojim novim izgledom pokrenula i novu karijeru. Naravno, nakon ovakve transformacije titula influencerice nije joj mogla izmaknuti. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa ...