Show

Komentari 4

Glumica zaplakala na crvenom tepihu: 'Trebalo je hrabrosti...'

Glumica zaplakala na crvenom tepihu: 'Trebalo je hrabrosti...'

Unatoč teškoj bolesti, glumica se pojavila na sinoćnjem oskarovskom after partyju koji organizira magazin Vanity Fair. U rukama je pridržavala štap

Američka glumica Selma Blair (46) u listopadu je javno progovorila o tome kako boluje od multiple skleroze koju su joj liječnici dijagnosticirali još u kolovozu. 

The 91st Academy Awards - Vanity Fair Party - Los Angeles

- Invalid sam. Ponekad padnem. Stvari mi ispadaju iz ruku. Sjećanja su mi maglovita, a moja lijeva strana traži upute pokvarenog GPS-a za smjer kretanja. Imam multiplu sklerozu - rekla je svojedobno Blair. Otkrila je i da joj je bolest 16. kolovoza dijagnosticirao neurolog Jason Berkley, brat glumice Elizabeth Berkley (46). 

Unatoč tome, glumica se pojavila na sinoćnjem oskarovskom after partyju koji organizira magazin Vanity Fair. 

- Trebalo mi je puno hrabrosti za dolazak - rekla je Blair kroz suze na crvenom tepihu, dok je u rukama držala štap koji koristi kao pomagalo otkako joj je dijagnosticirana bolest. 

Cast member Blair poses at a premiere for "Mothers and Daughters" at The London Hotel in West Hollywood

Multipla skleroza je kronična upalna bolest središnjega živčanog sustava, a upalna oštećenja mogu zahvatiti veliki i mali mozak, moždano deblo i kralježničku moždinu. Javlja se u svim životnim dobima, no najčešće između 18. i 50. godine života. 

- Uvijek vam se spava, to je jedan od simptoma. Želim spavati, ali ne spavam jer želim da moj život bude ispunjen. Želim se igrati sa svojim sinom. Želim šetati ulicom i jahati konja - pojasnila je glumica, koja je od 2004. do 2006. bila u braku s glazbenikom Ahmetom Zappom (45). Sina Arthura Sainta Bleicka (8) ima iz veze s modnim dizajnerom Jasonom Bleickom (49). 

BRAK BRADLEYJA I IRINE SHAYK UGROŽEN? Evo što je glumac rekao Lady Gagi prije njihova strastvenog nastupa

Najčitaniji članci