Show

Komentari 5

Godinama u braku, ali uživaju u svinganju i orgijama 'sa strane'

Godinama u braku, ali uživaju u svinganju i orgijama 'sa strane'

Iako su samo Will Smith i Jada Pinkett 'natuknuli' u javnosti da spavaju s drugim ljudima, nisu jedini par o kojem se priča da voli 'začiniti' svoj seksualni život

Neki od ovih brakova traju desetljećima, a tajna je, kako kažu, u povjerenju. I dok je treća osoba nekima u brak dovela uzbuđenje i novitete, drugima je uništila ljubavni odnos. Ovo su parovi koji uživaju u svinganju. Ili su barem, neko vrijeme uživali. 

Megan Fox i Brian Austin Green 

Za par koji je u braku devet godina, a u vezi petnaest, dugo se šuška da imaju 'dogovor' da smiju spavati s drugim ljudima te da se katkad 'zabavljaju' s drugim parovima,

Megan Fox (34) i Brian Austin Green (47) već su imali trzavice u braku. Naime, glumica i 2015. podnijela zahtjev za razvod koji je ipak obustavljen. par ima troje djece - Noaha (7) i Bodhija (5) i Journeyja Rivera (2).

Inače, Fox se prije nekoliko godina požalila kako joj je teško dobiti dobre uloge jer svi misle da je, kako kaže, površna i tupava.

- Sve je to zbog izgleda. Jednom sam spomenula da me zanima neurobiologija, a komentari su bili ‘Da, baš ona zna nešto o tome' - kaže glumica. Fox je, nastavlja, dobivala mnoge scenarije u kojim su joj ponudili da glumi striptizetu.

PA/Pixsell

Angelina Jolie i Brad Pitt 

Tračeve o tome da je svingerica, pokrenula je Angelina Jolie (44) sama kada je jednom prilikom rekla da se ona i njezin bivši suprug Brad Pitt (54) međusobno ne 'ograničavaju' te da to što su u braku ne znači da su 'prikovani' jedno za drugo.

Ipak, čini se da im ni takva sloboda u braku nije pomogla jer je Angelina je prije dvije godine zatražila razvod od Pitta, s kojim je bila u vezi od 2004., a u braku od 2014., navodno zbog preljuba i njegovih problema s alkoholom. Holivudski par više nije zajedno nakon 23 godine ljubavi. 

FILE PHOTO: Brad Pitt and Angelina Jolie attend the premiere of The Normal Heart in New York

Demi Moore i Ashton Kutcher

Kada su bili u braku, pisalo se da par nerijetko ima treću osobu u krevetu i to vjerojatno ženu jer je Demi, navodno, biseksualka. No očito ih niti 'začinjeni' seks nije spasio od razvoda koji se dogodio 2011. godine. 

Twitter

Will Smith i Jade Pinkett Smith 

Will Smith (52)  je jednom rekao da 'rade sve što im se čini prirodno, čak i ako je to seks s nekim drugim' te da je s njihovom vezom sve u redu dok imaju pristanak onog drugog. Par je navodno nekoliko puta i razmjenjivao partnere s drugim parovima. 

Američki glumac i hip hop pjevač i njegova odabranica, glumica, pjevačica i poslovna žena Jada Pinkett Smith (47) imaju dvoje djece - sina Jadena (20) i kći Willow (18). 

Julia Louis-Dreyfus i Brad Hall

O glumačkom paru se već dugo šuška se da su u otvorenom braku i to od samih početaka. Julia i Brad vjenčali su se 1987., a upoznali su se dok su oboje bili studenti. Tabloidi su pisali da su česti sudionici swingerskih orgija.

PIXSELL

Najčitaniji članci