Obavijesti

Show

Komentari 5

Godinama u braku, ali uživaju u svinganju i orgijama 'sa strane'

Godinama u braku, ali uživaju u svinganju i orgijama 'sa strane'
6

Iako su samo Will Smith i Jada Pinkett 'natuknuli' u javnosti da spavaju s drugim ljudima, nisu jedini par o kojem se priča da voli 'začiniti' svoj seksualni život

VIDEO

Neki od ovih brakova traju desetljećima, a tajna je, kako kažu, u povjerenju. I dok je treća osoba nekima u brak dovela uzbuđenje i novitete, drugima je uništila ljubavni odnos. Ovo su parovi koji uživaju u svinganju. Ili su barem, neko vrijeme uživali. 

Megan Fox i Brian Austin Green 

Za par koji je u braku devet godina, a u vezi petnaest, dugo se šuška da imaju 'dogovor' da smiju spavati s drugim ljudima te da se katkad 'zabavljaju' s drugim parovima,

Megan Fox (34) i Brian Austin Green (47) već su imali trzavice u braku. Naime, glumica i 2015. podnijela zahtjev za razvod koji je ipak obustavljen. par ima troje djece - Noaha (7) i Bodhija (5) i Journeyja Rivera (2).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Inače, Fox se prije nekoliko godina požalila kako joj je teško dobiti dobre uloge jer svi misle da je, kako kaže, površna i tupava.

- Sve je to zbog izgleda. Jednom sam spomenula da me zanima neurobiologija, a komentari su bili ‘Da, baš ona zna nešto o tome' - kaže glumica. Fox je, nastavlja, dobivala mnoge scenarije u kojim su joj ponudili da glumi striptizetu.

PA/Pixsell

Angelina Jolie i Brad Pitt 

Tračeve o tome da je svingerica, pokrenula je Angelina Jolie (44) sama kada je jednom prilikom rekla da se ona i njezin bivši suprug Brad Pitt (54) međusobno ne 'ograničavaju' te da to što su u braku ne znači da su 'prikovani' jedno za drugo.

Ipak, čini se da im ni takva sloboda u braku nije pomogla jer je Angelina je prije dvije godine zatražila razvod od Pitta, s kojim je bila u vezi od 2004., a u braku od 2014., navodno zbog preljuba i njegovih problema s alkoholom. Holivudski par više nije zajedno nakon 23 godine ljubavi. 

FILE PHOTO: Brad Pitt and Angelina Jolie attend the premiere of The Normal Heart in New York

Demi Moore i Ashton Kutcher

Kada su bili u braku, pisalo se da par nerijetko ima treću osobu u krevetu i to vjerojatno ženu jer je Demi, navodno, biseksualka. No očito ih niti 'začinjeni' seks nije spasio od razvoda koji se dogodio 2011. godine. 

Twitter

Will Smith i Jade Pinkett Smith 

Will Smith (52)  je jednom rekao da 'rade sve što im se čini prirodno, čak i ako je to seks s nekim drugim' te da je s njihovom vezom sve u redu dok imaju pristanak onog drugog. Par je navodno nekoliko puta i razmjenjivao partnere s drugim parovima. 

Američki glumac i hip hop pjevač i njegova odabranica, glumica, pjevačica i poslovna žena Jada Pinkett Smith (47) imaju dvoje djece - sina Jadena (20) i kći Willow (18). 

Julia Louis-Dreyfus i Brad Hall

O glumačkom paru se već dugo šuška se da su u otvorenom braku i to od samih početaka. Julia i Brad vjenčali su se 1987., a upoznali su se dok su oboje bili studenti. Tabloidi su pisali da su česti sudionici swingerskih orgija.

PIXSELL
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Alan izvrijeđao Danijelu: 'Imaš toliko celulita da ne stane u šleper! Zašto? Pokvarena si!'
DRAMA U 'BRAKU NA PRVU'

Alan izvrijeđao Danijelu: 'Imaš toliko celulita da ne stane u šleper! Zašto? Pokvarena si!'

Danijela i Alan od stručnjaka iz showa 'Brak na prvu' dobili su zadatak poredati životne vrijednosti te su se zbog toga posvađali