Obavijesti

Show

Komentari 11

Goga i Adam iz showa 'Brak na prvu' se zaručili: 'Rekla je da'

Goga i Adam iz showa 'Brak na prvu' se zaručili: 'Rekla je da'
4

Par se upoznao i zaljubio u showu, a sada su na društvenim mrežama otkrili sretne vijesti

Zaljubili su se u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu', a Gordana Marelli (38) iz Zagreba i poslovođa obiteljske vinarije, Adam Kromer (34) iz Zmajevaca u Baranji, danas žive zajedno u Zadru. 

POGLEDAJTE VIDEO: Par se zaručio

Pokretanje videa ...

Adam je sada na društvenim mrežama sa svojim pratiteljima podijeli sretne vijesti da su se zaručili. Naime, objavio je fotografiju svoje odabranice, kako ona pozira s prstenom dok se drže za ruke, a u pozadini možemo vidjeti more.

- Rekla je DA! Naše ludo putovanje se nastavlja a još smo daleko od kraja.... Jedno je sigurno, ni u najluđim snovima nisam očekivao ovakav rasplet kada smo se upoznali. Ti si mi sve!  Ako te bilo tko pita za najljepšu priču, ispričaj im našu- napisao je Adam ispod fotografije. 

Adam slavi rođendan, Goga ga raznježila: 'Bilo je puno nevera'
Adam slavi rođendan, Goga ga raznježila: 'Bilo je puno nevera'

Gordana je u siječnju na društvenim mrežama otkrila kako s partnerom razmišlja o daljnjem koraku. Pratitelji su je tada na Instagramu pitali kada će se udati za Adama. Ona im je kratko odgovorila: 'Možda ove godine'. Par je prije živio u Zagrebu, a sada u Zadru sređuju zajednički život. Kromer je jednom prilikom rekao i kako namjerava pokrenuti posao. 

Prisjetimo se, krajem kolovoza dobili su sinčića Noela te uživaju u obiteljskoj idili.