Show

Komentari 11

Goga i Adam iz showa 'Brak na prvu' se zaručili: 'Rekla je da'

Goga i Adam iz showa 'Brak na prvu' se zaručili: 'Rekla je da'

Par se upoznao i zaljubio u showu, a sada su na društvenim mrežama otkrili sretne vijesti

Zaljubili su se u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu', a Gordana Marelli (38) iz Zagreba i poslovođa obiteljske vinarije, Adam Kromer (34) iz Zmajevaca u Baranji, danas žive zajedno u Zadru. 

POGLEDAJTE VIDEO: Par se zaručio

Adam je sada na društvenim mrežama sa svojim pratiteljima podijeli sretne vijesti da su se zaručili. Naime, objavio je fotografiju svoje odabranice, kako ona pozira s prstenom dok se drže za ruke, a u pozadini možemo vidjeti more.

- Rekla je DA! Naše ludo putovanje se nastavlja a još smo daleko od kraja.... Jedno je sigurno, ni u najluđim snovima nisam očekivao ovakav rasplet kada smo se upoznali. Ti si mi sve!  Ako te bilo tko pita za najljepšu priču, ispričaj im našu- napisao je Adam ispod fotografije. 

Gordana je u siječnju na društvenim mrežama otkrila kako s partnerom razmišlja o daljnjem koraku. Pratitelji su je tada na Instagramu pitali kada će se udati za Adama. Ona im je kratko odgovorila: 'Možda ove godine'. Par je prije živio u Zagrebu, a sada u Zadru sređuju zajednički život. Kromer je jednom prilikom rekao i kako namjerava pokrenuti posao. 

Prisjetimo se, krajem kolovoza dobili su sinčića Noela te uživaju u obiteljskoj idili.

Najčitaniji članci