Show

Komentari 5

Gojak o bračnom životu: 'Super nam je. Sve je nekako ljepše'

Gojak o bračnom životu: 'Super nam je. Sve je nekako ljepše'

Mislim da nije brak taj koji čini ljubav čvršćom već povjerenje, komunikacija, razumijevanje, poštivanje druge osobe, izjavila je glumica Lana Gojak za Story

Hrvatska glumica Lana Gojak (35) krajem kolovoza udala se za redatelja Sinišu Bajta (43). Par je sudbonosno da izgovorio u u Trstu u Italiji, a nedavno je u intervjuu za Story otkrila kako uživa u novopečenom bračnom životu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- U braku nam je super. Iako se ništa nije promijenilo, nekako je sve ipak ljepše. Kao ona trešnjica na vrhu šlaga, možete i bez nje, al je bolje s njom - izjavila je Gojak koja je Sinišu upoznala sasvim slučajno, dok se ona useljavala, a on iseljavao iz podstanarskog stana.

- Mislim da nije brak taj koji čini ljubav čvršćom već povjerenje, komunikacija, razumijevanje, poštivanje druge osobe - objasnila je glumica. Nakon vjenčanja u Trstu par se zaputio u Toscanu, a obišli su Firenzu, Pisu, Luccu, San Gimignano i pokrajinu Chianti.

- Drugi dio medenog mjeseca još uvijek planiramo i za sad neka ostane naša tajna - rekla je Gojak. 

Na talijanskom vjenčanju bili su roditelji para i njihovi najbliži prijatelji. Kako nam je Gojak ispričala, nekoliko vrlo dragih ljudi nije moglo doći jer se u kratkom roku nisu mogli organizirati, ali bili su s njima u srcu. Naime, sve se odigralo u malo više od mjesec dana. Datum su dobili dva tjedna prije vjenčanja. S obzirom na to da znamo da za rješavanje birokratskih pitanja treba puno strpljenja i vremena, Lana i Siniša su imali sreće.

- Odluka je pala za Trst jer je lijep i romantičan grad, dovoljno blizu Zagreba i moje rodne Pule, pa su gosti mogli skočiti na izlet - kaže Lana. Na svadbi su bile kolegije Anu Maras Harmander (38) i Rominu Vitasović Lučić, koja joj je bila i vjenčana kuma.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZEZANCIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

 

 

Najčitaniji članci