Obavijesti

Show

Komentari 49

Golišava revija: Manekenke trpjele bol dok su skidale trake

Golišava revija: Manekenke trpjele bol dok su skidale trake
13

Dizajner Joel manekenke prije revije skine gole i satima lijepi crnu traku na njihove grudi, bradavice i intimno područje. Ovo je novi trend koji je već zavladao u Americi...

VIDEO

Savjetujem djevojkama da to ne nose u izlaske jer će se prehladiti, našalio se dizajner Joel Alvarez kojeg su prozvali 'Kraljem trake'. On je prvi dizajner koji nije obukao manekenku, već ju 'zalijepio'. Svoj dolazak i reviju na nekom događaju naplaćuje preko 350 tisuća kuna, a ništa manje nije koštala ni njegova revija na New York Fashion Weeku u nedjelju.  

Manekenke su na pisti prošetale njegove ljepljive kreacije i malo toga ostavile mašti. Odjeću su zamijenile za crnu ljepljivu traku koja je još prošle godine postala hit u Americi nakon što je Alvarez pokrenuo svoj projekt pod nazivom 'The Black Tape Project'. Joel ih prije revije skine do gole kože i satima lijepi crnu traku na njihove grudi, bradavice i intimno područje.

 

@blacktapeproject #joelalvarez #thekingoftape @desireresorts

Objavu dijeli Gilari Tapia 💎🇲🇽 (@gilaritp_fitlove)

- Nemam unaprijed osmišljen dizajn kako ću zalijepiti traku. Kada vidim djevojku, njezin oblik tijela i obline, tada odlučim kakve ću oblike rezati i onda se bacim na posao - objasnio je. Njegove snimke 'oblačenja' manekenki koje objavljuje na društvenim mrežama ponekad imaju i preko 120 tisuća pregleda.

- Najveći problem mi je što djevojke moraju trpjeti bol dok skidaju ljepljivu traku 'tamo dolje'. Morate biti vrlo hrabra žena da dopustite nekome da vam to napravi kao što ja to radim njima - rekao je Joel. Publiku je šokiralo kupaći kostim koji je napravljen od trake. Naime, traka je bila tanko razrezana da dosta mjesta, joj je donji dio dosta 'plesao' na stražnjici. Izgledalo je kako će svakog trenutka ostati i bez to malo 'odjeće' što je nosila. 

- Neki me smatraju utemeljiteljem ili pionirom umjetnosti ljepljive trake. Zbog tog malog izuma, uspio sam proputovati više od 36 zemalja, a brojka svaki dan raste. Čak sam imao prilike raditi s redateljima i snimateljima kao što su Rick Ross i s nekim od najboljih DJ-eva na svijetu - pohvalio se dizajner.

Njegove trake za 'oblačenje' dostupne su na internetu po cijeni od 150 pa do 320 kuna za jednu traku. Osim crne, uveo je i trake u zlatnoj i srebrnoj boji, a razmišlja i da ode korak dalje i po prvi put upotrijebi - prozirnu traku. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao