Obavijesti

Show

Komentari 56

Golišave na snijegu: Nakon Kim skinule se i Stupar i Dragović

Golišave na snijegu: Nakon Kim skinule se i Stupar i Dragović
10

Mlađe sestre obiteljskog klana Kardashian nisu prve pokrenule taj trend. Njihova starija i iskusnija sestra Kim prošle se godine među prvima skinula i to u krzneni kupaći kostim i fotografirala ispred hrpe snijega

VIDEO

I dok su vani debeli minusi, oni se ne planiraju debelo obući, već samo gledaju kako bi se skinuli. Otkada je Kendall Jenner (23) skupila hrabrosti i u minijaturnom kupaćem kostimu uskočila u snijeg, pokrenula je pravu lavinu 'snježnih golaća'. 

- Je*eno je hladno - napisala je, a zatim ju je za par dana kopirala sestra Kourtney (39). Ona je ipak obukla jaknu na sebe kako ne bi prehladila pluća, ali je i pokazala utegnutu stražnjicu. Fanovi su ju zbog toga zezali da 'zašto ne bi napravila snježnog anđela s tako dobrom pozadinom'.

No, mlađe sestre obiteljskog klana Kardashian nisu prve pokrenule taj trend. Njihova starija i iskusnija sestra Kim (38) prošle se godine među prvima skinula i to u krzneni kupaći kostim i fotografirala ispred hrpe snijega. Uz to je obula krznene čizme.

- Izgledaš kao seksi mamutica, sviđaš mi se tako malo dlakavija - napisao je jedan obožavatelj. Izgleda kako je cijeli svijet nakon toga poludio za spojem kupaćih kostima i snježnih radosti, a ni Hrvatice nisu odoljele tom izazovu.

- Hrvatski Aspen - napisala je televizijska voditeljica Antonija Stupar Jurkin. Ona je prihvatila izazov sestri Kardashian i ušla u krug natjecateljica 'snježnih golaća'. Bok uz bok televizijskoj voditeljici našla se i naša bivša manekenka i bivša supruga Gorana Ivaniševića (47).

- Zimska zemlja čudesa - napisala je Tatjana Dragović (40) koja je u snježnoj oluji koja hara Austrijom, našla vremena da se fotografira u tigrastom kupaćem kostimu. Fanovi su joj pohvalili liniju, ali i izrazili zabrinutost za njeno zdravlje jer 'nije obukla rukavice pa će se prehladiti'.

Dragović je ponosna na obline pa je u badiću izašla na snijeg
Dragović je ponosna na obline pa je u badiću izašla na snijeg

No, ne bi bilo fer kada bi se samo žene skidale u donjem rublju u zimskom periodu, zato se i bivši natjecatelj 'Big Brothera' odvažio i pokazao djevojkama kako se to radi. 

- Ja na Havajima i boli me ku**c - napisao je Daniel Tomić, znan još kao Zebo. On se na -8 Celzijevih stupnjeva ispružio i legao na snijeg te tako obranio titulu muškaraca u novoj kategoriji snježnog sporta koji hara Instagramom. 

RIJEŠITE ANKETU:

 

JEDNA OD NAJVEĆIH LJEPOTICA U HOLLYWOODU: 'Izgled mi je oduvijek bio prepreka, zbog visine su me odbijali' 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao