Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Goran je s kolegicom Jovanom prošetao ćilimom u Sarajevu...

Bosanskim ćilimom prošetali su u društvu drugih kolega iz serije 'Senke nad Balkanom'. Inače, par izbjegava zajednička pojavljivanja u javnosti pa čak i poziranje na crvenom tepihu

Foto: PIXSELL
6 komentara

Glumac Goran Bogdan (38) prije nekoliko mjeseci pojavio se u javnosti s 11 godina mlađom kolegicom Jovanom Stojiljković s kojom je skupa snimio dvije srpske serije - 'Jutro će promijeniti sve' i 'Senke nad Balkanom'. Tad su počela šuškanja da je par već neko vrijeme u ljubavnoj vezi, a sad su se pojavili i na filmskom festivalu u Sarajevu.

Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Bosanskim ćilimom prošetali su u društvu drugih kolega iz serije 'Senke nad Balkanom'. Inače, par izbjegava zajednička pojavljivanja u javnosti pa čak i poziranje na crvenom tepihu. 

Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Ipak, početkom mjeseca Goran je s Jovanom pozirao fotografima na Bračkom filmskom festivalu, ali par i dalje nije potvrdio navode o njihovoj romantičnoj vezi. 

Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Jovana Stojiljković je rođena u Beogradu gdje radi kao kazališna i filmska glumica, a tamošnja javnost dosta ju je pratila i kao djevojku košarkaša Bogdana Bogdanovića, kojoj je presudila, kako se pisalo, velika udaljenost, budući da Jovana nije bila odlučna preseliti se u Ameriku.

 PRAVA NOĆNA MORA: Nitko ne želi biti u vezi s ovim horoskopskim znakom

Naši partneri pišu
Message