Obavijesti

Show

Komentari 5

Goran Karan: Ovo će biti dobar plasman nakon mnogo godina

Goran Karan: Ovo će biti dobar plasman nakon mnogo godina
2

Glazbenik je u studiju 24sata otkrio kako je izgledala zagrebačka premijeran 'Naše bile štorije', a komentirao je i jučerašnji nastup Jacquesa Houdeka na Euroviziji

VIDEO

Na sinoćnjoj zagrebačkoj premijeri 'Naše bile štorije' autor mjuzikla Neno Ninčević proslavio je 56. rođendan. Okupio je najbolje domaće glazbenike koji su u četvrtak zapjevali u Ciboni.

Jedan od njih je i Goran Karan koji je u studiju 24sata otkrio kako je izgledala zagrebačka premijera, a komentirao je i plasman Jacquesa Houdeka na Eurosongu.

RAZGOVOR POGLEDAJTE OVDJE:

Goran Karan: Jacques će rasturiti na Eurosongu, svi navijamo za njega! Gost u studiju: Goran Karan, pjevač Voditeljica: Ana Lukiček

Posted by 24sata on 12. svibnja 2017

Karan je rekao da je na premijeri bilo suza radosnica, iako to, smatra, ne priliči muškarcu. Kaže da je u Ciboni je sinoć bila 'Hrvatska u velikom'.

- Lijepo smo dočekani, bilo je nekih sitnica oko tehnike, ali to je samo sredstvo. Mi smo prenijeli emociju - otkriva Karan.

Pouka 'Naše bile štorije' koju je pisao s Ninčevićem jest da sve prolazi, samo ljubav ostaje i da sve što ljubav spoji, nije grijeh.

Prisjetio se svog nastupa na Eurosongu u Stockholmu 2000. godine na kojem je nastupa s pjesmom 'Kada zaspu anđeli', a oduševljen je i Jacquesovom sinoćnjom izvedbom.

- Bravo Jacques, nisam gledao, ali su mi rekli, imam puno povjerenja u njega, siguran sam da će imati odličan plasman - uvjeren je Goran.

Smatra da je Houdek rođen kao pjevač i scenska osobnost, a publika će to prepoznati. Za Euroviziju je prema njemu uvijek potreban neki 'eksces'.

- Ovo je šoubiz, mora se nešto i pokazat. Treba nešto ostati za tobom. Jacques zna posao, ovo će biti jako dobar plasman nakon mnogo godina - kaže.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...