Show

Komentari 14

Goran otkrio: 'Claudia i ja smo se upoznali u crkvi! Brak i djeca su cilj svake veze, pa i naše...'

Goran otkrio: 'Claudia i ja smo se upoznali u crkvi! Brak i djeca su cilj svake veze, pa i naše...'

Goran i Claudia uživaju u Njemačkoj gdje zajedno grade budućnost, otkrili su poneki detalj iz veze, poput toga kada su se upoznali i kako, i planiraju li imati djecu u skorije vrijeme

Model Goran Jurenec (41) i njegova djevojka Claudia Lucia Pioch (27) objavili su video na YouTubeu u kojemu pričaju o svojoj vezi i planovima za budućnost. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Odgovarali su na pitanja radoznalih pratitelja, a jedno od njih je bilo da kako se par upoznao.

- Iznenađenje, nismo se upoznali na društvenim mrežama, nego u crkvi. Otišao sam u crkvu koja je cijeli dan otvorena, i nismo se dobro vidjeli na početku, kako smo sjedili daleko, trebalo nam je nekoliko subota da se bolje upoznamo i vidimo. To je bilo prije četiri godine. Jednom sam nakon mise stao zavezati vezice na tenisicama i ona je naletjela na mene. Tako je sve počelo - ispričao je Goran. 

Claudija je priznala da joj se Goran svidio i da je mislila odmah za njega da je jako zgodan, na što je on u šali dodao:

- Stvarno si imala takve misli nakon mise?

Iduće pitanje bilo je o djeci i o tome žele li ih imati.

- Imati djecu i biti u braku cilj je svake veze, pogotovo zdrave veze. To je najbolje što se može dogoditi. Vidjet ćemo što će se dogoditi u sljedećim mjesecima, godinama i stoljećima - pojasnio je Goran.

POGLEDAJTE VIDEO:

Par je objasnio da je u vezi od prošlog Božića, kada su ponovno prohodali, a povratak u Hrvatsku ovisi o poslu i koroni.

- Bit će, samo kada, to još ne znamo, ali zbog pandemije sve je otežano - pojasnio je model, koji dodaje da Claudija još nije nikad bila u Hrvatskoj. 

Najčitaniji članci