Obavijesti

Show

Komentari 12

Goran proslavio 48. rođendan, Nives zasjala u lepršavoj haljini

Goran proslavio 48. rođendan, Nives zasjala u lepršavoj haljini
9

Posebno priznanje za vrhunska ostvarenja dobio je Marin Čilić (30) kao pobjednik Grand Slam turnira US Open 2014. te osvajač Davis Cupa 2018. godine

Hrvatski teniski savez okupio je u petak sjajne sportaše na velikoj svečanosti, Noći hrvatskog tenisa. Tom prilikom naši su sportaši došli u pratnji sa svojim 'boljim' polovicama. Legenda hrvatskog tenisa, Goran Ivanišević, stigao je sa svojom suprugom Nives Ivanišević (37), koja je zasjala u haljini boje fuksije.

Zagreb: U Wetinu održana Noć hrvatskog tenisa

Roditelji jednogodišnjeg sinčića Olivera nisu skidali osmjeh s lica. Osim što je primio nagradu, Goran je u petak proslavio 48. rođendan u društvu prijatelja i kolega. 

Večer je započela filmom o teniskim uspjesima koji je izazvao vrlo emotivne reakcije kako tenisača, tako i svih prisutnih u Kristalnoj dvorani koji su pomno pratili i prisjećali se nekih od najvećih uspjeha u svijetu sporta uopće.

Zagreb: U Wetinu održana Noć hrvatskog tenisa

Potom je uslijedila podjela nagrada, a među njima svakako je bila ona za životno djelo, a dobio ju je Nikola Pilić, jedan od naših najboljih igrača svih vremena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Goran Prpić je nagrađen povodom osvajanja brončane medalje u parovima na Olimpijskim igrama u Barceloni 1992., a Goran Ivanišević kao drugi član tog para, zatim kao osvajač bronce u pojedinačnoj konkurenciji na istim Igrama, kao pobjednik Davis Cupa 2005. te kao osvajač Grand Slam turnira, u Wimbledonu 2001.

Zagreb: U Wetinu održana Noć hrvatskog tenisa

Posebno priznanje za vrhunska ostvarenja dobio je Marin Čilić (30) kao pobjednik Grand Slam turnira US Open 2014. te osvajač Davis Cupa 2018. Na ovu svečanost došao je sa suprugom Kristinom, koja se nije odvajala od Marina. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...