Obavijesti

Show

Komentari 66

Goran strastveno poljubio Ivu: 'Volim kada mi žena fino kuha'

Goran strastveno poljubio Ivu: 'Volim kada mi žena fino kuha'
11

U vili je djevojke posjetila vidovnjakinja i prorekla im budućnost, a Iva je pripremila romantičnu večeru koju su ona i Goran sami morali dovršiti, a sve je završilo ukradenim poljupcem

VIDEO

Osvanulo je još jedno jutro u vili, a Gabrijela i Iva prepričavale su što se sve dogodilo na četvrtoj ceremoniji ruža. U isto vrijeme Aleksandra je otkrila Nandi kako se s Goranom ljubila i na sofi.

Pokretanje videa...

01:22

- Pred Daisy, Hanom, pa čak i Ivom, malo mi je neugodno pričati o tome jer svaka ima svoje razloge i gleda to drugačije - rekla je Aleksandra, a Nandi se složila s njom jer smatra da su počele podjele među djevojkama. U vilu je stigla vidovnjakinja Maja Panić, koja je djevojkama željela dati neke odgovore o ljubavi.

Hani je rekla da bi mogla doživjeti pobjedu, što su djevojke i očekivale jer i ona to misli. Aleksandra je željela znati koliko je Goran iskren, a Daisy je zanimao ljubavni život, ali kad show završi. Maja joj je rekla da prije toga treba riješiti jedan odnos i razočarala Daisy.

- Nema istine u kartama, bilo mi je prvi put i sad znam da ne vjerujem u to - rekla je. Nandi je ispalo da joj nedostaje ljubavi i ona se složila s Majom, a poslije je Daisy nasamo željela čuti još informacija o Goranu.

Aleks otkriva: Prvi poljubac se dogodio i prije ovog 'službenog'
Aleks otkriva: Prvi poljubac se dogodio i prije ovog 'službenog'

- Želi ti dati neki dar, nešto od sebe - rekla joj je Maja i smirila Daisy koja je pomislila da taj poklon može biti samo ruža, ništa drugo. Došlo je pismo za grupni spoj na koji su otišle Hana, Gabrijela, Nandi, Aleksandra, Klara i Iva, a Daisy i Anezi razgovarale su uz bazen o tome kako Slovenka ne govori svima u lice što misli. Daisy kaže da emocije pokazuje samo bliskim ljudima, no Anezi smatra da je to Goranu ključno pri izboru djevojke. Goran je odveo djevojke na poligon i koja ga prva prođe dobit će neko dodatno vrijeme s njim.

- Volim sport i želim vidjeti cure u situaciji koji nije baš njihova zona komfora - rekao je. Klara je dala sve od sebe, no ipak je pobijedila Iva.

- Prvo dva dana na moru, pa bijela ruža, pa je pozvana i na ovaj spoj i još pobijedi, pa dokle više?! - komentirala je Hana, na što je Klara dodala kako joj je krivo što je izgubila, ali da se nada da će to nadoknaditi u ostalim igrama koje slijede. Potom su se djevojke okrijepile hranom i pićem, a Iva i Goran otišli su na svoje druženje.

- Umirem od gladi i zato sam nam pripremila iznenađenje - rekla je Iva i dala Goranu pismo. Kasnije su i djevojke našle to pismo, odlučile su se vratiti u vilu. U to su vrijeme Verica i Dragan, sudionici kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj' za Ivu i Gorana pripremali slasne zalogaje bazirane na afrodizijačkim svojstvima.

- Objasnila im da je to 'ljubavno kuhanje' pa sam željela i da sastojci budu takvi. Goran je bio jako sladak dok smo kuhali i došla mi je da ga poljubim, ali ostala sam pristojna. Jedva - priznala je Iva.

- Čini mi se da su afrodizijaci počeli djelovati - nadodao je Goran. Kad su im kuhari objasnili što još trebaju napraviti, napustili su par, a istodobno su djevojke prepričavale Daisy i Anezi kako im je bilo na grupnom spoju i gdje je nestala Iva. Naravno, bile su sigurne da će se večeras poljubiti.

- Uopće nije loše imati pomoćnika u kuhinji, pogotovo kad je tako zgodan - govorila je Iva dok su završavali jela, a Goran je bio oduševljen kako se dobro snalazila u kuhinji.

- Lijepo je vidjeti ženu koja kuha za svog muškarca, pogotovo ako sam to ja - rekao je. Kako su hranili jedno drugo, Goran je u jednom trenutku zamolio Ivu da zatvori oči kako bi pogađala što jede - i ukrao joj poljubac!

 - Svidio mi se desert. I jedan i drugi - rekla je Iva, koju su u vili čekale samo Nandi i Daisy.

- Ako se Iva brzo ne vrati, pojest ću ovaj kauč - rekla je Daisy, no ubrzo je došla Iva i otkrila im da su se poljubili. Je li se Iva najviše približila Goranovoj viziji partnerice ili će uskoro nekoj drugoj djevojci pokloniti svoju pažnju doznajte od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u u showu 'Gospodin Savršeni'.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'