Obavijesti

Show

Komentari 66

Goran strastveno poljubio Ivu: 'Volim kada mi žena fino kuha'

Goran strastveno poljubio Ivu: 'Volim kada mi žena fino kuha'
11

U vili je djevojke posjetila vidovnjakinja i prorekla im budućnost, a Iva je pripremila romantičnu večeru koju su ona i Goran sami morali dovršiti, a sve je završilo ukradenim poljupcem

VIDEO

Osvanulo je još jedno jutro u vili, a Gabrijela i Iva prepričavale su što se sve dogodilo na četvrtoj ceremoniji ruža. U isto vrijeme Aleksandra je otkrila Nandi kako se s Goranom ljubila i na sofi.

Pokretanje videa...

01:22

- Pred Daisy, Hanom, pa čak i Ivom, malo mi je neugodno pričati o tome jer svaka ima svoje razloge i gleda to drugačije - rekla je Aleksandra, a Nandi se složila s njom jer smatra da su počele podjele među djevojkama. U vilu je stigla vidovnjakinja Maja Panić, koja je djevojkama željela dati neke odgovore o ljubavi.

Hani je rekla da bi mogla doživjeti pobjedu, što su djevojke i očekivale jer i ona to misli. Aleksandra je željela znati koliko je Goran iskren, a Daisy je zanimao ljubavni život, ali kad show završi. Maja joj je rekla da prije toga treba riješiti jedan odnos i razočarala Daisy.

- Nema istine u kartama, bilo mi je prvi put i sad znam da ne vjerujem u to - rekla je. Nandi je ispalo da joj nedostaje ljubavi i ona se složila s Majom, a poslije je Daisy nasamo željela čuti još informacija o Goranu.

Aleks otkriva: Prvi poljubac se dogodio i prije ovog 'službenog'
Aleks otkriva: Prvi poljubac se dogodio i prije ovog 'službenog'

- Želi ti dati neki dar, nešto od sebe - rekla joj je Maja i smirila Daisy koja je pomislila da taj poklon može biti samo ruža, ništa drugo. Došlo je pismo za grupni spoj na koji su otišle Hana, Gabrijela, Nandi, Aleksandra, Klara i Iva, a Daisy i Anezi razgovarale su uz bazen o tome kako Slovenka ne govori svima u lice što misli. Daisy kaže da emocije pokazuje samo bliskim ljudima, no Anezi smatra da je to Goranu ključno pri izboru djevojke. Goran je odveo djevojke na poligon i koja ga prva prođe dobit će neko dodatno vrijeme s njim.

- Volim sport i želim vidjeti cure u situaciji koji nije baš njihova zona komfora - rekao je. Klara je dala sve od sebe, no ipak je pobijedila Iva.

- Prvo dva dana na moru, pa bijela ruža, pa je pozvana i na ovaj spoj i još pobijedi, pa dokle više?! - komentirala je Hana, na što je Klara dodala kako joj je krivo što je izgubila, ali da se nada da će to nadoknaditi u ostalim igrama koje slijede. Potom su se djevojke okrijepile hranom i pićem, a Iva i Goran otišli su na svoje druženje.

- Umirem od gladi i zato sam nam pripremila iznenađenje - rekla je Iva i dala Goranu pismo. Kasnije su i djevojke našle to pismo, odlučile su se vratiti u vilu. U to su vrijeme Verica i Dragan, sudionici kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj' za Ivu i Gorana pripremali slasne zalogaje bazirane na afrodizijačkim svojstvima.

- Objasnila im da je to 'ljubavno kuhanje' pa sam željela i da sastojci budu takvi. Goran je bio jako sladak dok smo kuhali i došla mi je da ga poljubim, ali ostala sam pristojna. Jedva - priznala je Iva.

- Čini mi se da su afrodizijaci počeli djelovati - nadodao je Goran. Kad su im kuhari objasnili što još trebaju napraviti, napustili su par, a istodobno su djevojke prepričavale Daisy i Anezi kako im je bilo na grupnom spoju i gdje je nestala Iva. Naravno, bile su sigurne da će se večeras poljubiti.

- Uopće nije loše imati pomoćnika u kuhinji, pogotovo kad je tako zgodan - govorila je Iva dok su završavali jela, a Goran je bio oduševljen kako se dobro snalazila u kuhinji.

- Lijepo je vidjeti ženu koja kuha za svog muškarca, pogotovo ako sam to ja - rekao je. Kako su hranili jedno drugo, Goran je u jednom trenutku zamolio Ivu da zatvori oči kako bi pogađala što jede - i ukrao joj poljubac!

 - Svidio mi se desert. I jedan i drugi - rekla je Iva, koju su u vili čekale samo Nandi i Daisy.

- Ako se Iva brzo ne vrati, pojest ću ovaj kauč - rekla je Daisy, no ubrzo je došla Iva i otkrila im da su se poljubili. Je li se Iva najviše približila Goranovoj viziji partnerice ili će uskoro nekoj drugoj djevojci pokloniti svoju pažnju doznajte od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u u showu 'Gospodin Savršeni'.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton
ČEKAJU PALAČU

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton

Prije velikih najava, Buckinghamska palača je bila poznata po tome što je upozorenja izdavala samo određenim urednicima u medijima

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'
MORAO JE

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'

Djevojka u dvadesetima radila je i za pokojnu kraljicu Elizabetu II. tijekom pandemije koronavirusa
VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom
ZAJEDNO U KUPOVINI

VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom

Kate Middleton pojavila se sa suprugom Williamom, a osmijeh nije skidala s lica. Nosila je sportsku modnu kombinaciju