Obavijesti

Show

Komentari 23

Goran Višnjić u Šibeniku: Šećer na kraju snimanja 'Generala'

Goran Višnjić u Šibeniku: Šećer na kraju snimanja 'Generala'
12

Ovdje sam domaći čovjek, svoj na svome, kako se ono kaže, i čini mi se da sve protiče jako dobro. Ovaj filmski projekt mi je poseban, to je za mene posebna uloga, izjavio je Goran Višnjić povodom snimanja filma 'General'

VIDEO

- Ovdje sam domaći čovjek, svoj na svome, kako se ono kaže, i čini mi se da sve protiče jako dobro. Ovaj filmski projekt mi je poseban, to je za mene posebna uloga i jako mi je bilo stalo da se dobro napravi - rekao nam je dobro raspoloženi Goran Višnjić (46), koji je jučer snimao neke od posljednjih scena za dugoočekivani film “General”.

U Vrdoljakovu filmu Višnjić glumi hrvatskoga generala Antu Gotovinu (63) i prepričava njegovu ratnu priču u Domovinskom ratu.

- Gurao sam ga godinu i pol, a evo sad dolazi šećer na kraju i finalna scena se snima tu u mojem gradu, u Šibeniku, na tvrđavi sv. Mihovila - rekao je Višnjić, kojemu je ovo prvo snimanje u njegovu rodnom gradu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Za mene je snimanje ovih scena značajno jer nikad dosad nisam snimao u Šibeniku. A kazališnih predstava sam u šibenskom kazalištu odigrao barem 15. Mi smo tu bili kao dječje, amatersko kazalište, ali smo zapravo radili puno parom. Imali smo po nekoliko premijera godišnje - rekao je za kraj razgovora Višnjić.

A osim Višnjića, dobro su raspoloženi bili i ostali glumci i statisti koji se pojavljuju u filmu. Šibenik i njegove ljepote posebno su inspirirali redatelja filma Antuna Vrdoljaka (87). 

- Nisam se ni nadao da bismo mogli imati ovako prekrasne uvjete za snimanje posljednjih scena filma jer bi to bilo preoptimistično. Sve ide jako dobro, a znate kako to obično završava u hrvatskoj nezahvalnosti, recimo da se smijeni načelnika - poručio je Vrdoljak, kojeg je posebno impresionirao pogled od milijun dolara sa šibenske tvrđave svetog Mihovila. Po njemu, sve ide u najboljem redu, ali tema filma koliko je zanimljiva, toliko je i zahtjevna.

Snimanje će, kaže nam redatelj Vrdoljak, bude li sve u redu, trajati još svega pet, šest dana. A onda sve ide u daljnju obradu...     

JEZIVA ISTINITA PRIČA IZA POPULARNOG FILMA: 'Obitelj je u kući strave proživljavala pakao, u pet ujutro budio bi ih miris leševa'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'