Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
72 komentara

Goran zeznuo Hanu pitanjem: Ne znam to, pa iz Dubrave sam

Zadatak ste prošle ako odgovorite na četiri pitanja, treći pogrešan odgovor i ispadate iz igre. Za svaki krivi odgovor niste vi krive, nego vaš muškarac koji je odabrao pitanje za vas, objasnio je Enis pravila kviza

Foto: Screenshot RTL
72 komentara

Show 'Super par' jučer su napustili Dora i Toni, a preostalih sedam parova i dalje se bore za povećanje novčanog iznosa. No, prije samog zadatka Hana se naljutila na Gorana što joj nije čestitao Dan žena. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nisam očekivala da će mi Goran zaboraviti čestitati 'Dan žena'. To je kao da zaboraviš čestitati rođendan - rekla je razočarana Hana, no uskoro se Goran pojavio s tortom i tanjurom na koji piše 'Volim te' pa je ljutnja brzo pala u zaborav. 

Naime, muškarci su za svoje bolje polovice pripremili kviz općeg znanja te birali pitanja iz rubrika lagano i smiješno, kultura, zemljopis, urbana kultura, brzo razmišljanje, sport i ostalo.

Foto: Screenshot RTL

Također, muškarci su mogli odabrati svotu novaca s kojom će se kladiti na to da će njihove bolje polovice točno odgovoriti na odabrana pitanja. 

Toca je u Badu uložio 1100 kunaJosip u Danijelu 1533 kuneGoran je uložio 2100 u Hanino znanje, Miroslav 3700 kuna na Janu, dok je Luka uložio 3100 na Mateu. Zvonimir je poslušao svoju Mateu te na nju stavio 1000 kuna, a Davor najveći iznos od 3800 kuna.

Foto: Screenshot RTL

- Zadatak ste prošle ako odgovorite na četiri pitanja, treći pogrešan odgovor i ispadate iz igre.  Za svaki krivi odgovor niste vi krive, nego vaš muškarac koji je odabrao pitanje za vas, pa će za to biti i kažnjen fizički u studiju. Imate 10 sekundi na odgovor, a prvi krivi odgovor i momci dobivaju lagani elektrošok - ispričao je Enis. 

Foto: Screenshot RTL

Najlošija od djevojka bila je Tina koja je netočno odgovorila na tri pitanja i tako bila jedina eliminirana te izgubila novac koji je Davor u nju uložio. Davor je zbog netočnih pitanja dobio elektrošok, zatim ga je okupao med pa na njega palo perje. Goran je završio okupan medom kao i Miroslav, zbog toga što je Hani postavio pitanje koliko slova ima u našoj abecedi, a Hana je umjesto 30, odgovorila da ima 29 slova, a nije znala ni da se dagnja kaže još i mušula.

Foto: Screenshot RTL

- Kako mi možeš dati pitanje za mušulu, pa ja sam iz Dubrave - našalila se Hana. Imala je i Jana svoj bisere kad je rekla da kroz Karlovac ne prolazi rijeka Dobra. 

NIKAD TO NEĆE PRIZNATI: Muškarci tijekom seksa često misle o ovome, ali to skrivaju

Naši partneri pišu
Message