Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
60 komentara

Goranu i Tanji prvi susjedi su B. Spears i Bruce Willis

Gorana i Tanju u utorak ujutro na put u Ameriku 'ispratile' su prolivene fekalije po ulaznim vratima njihove zgrade. U narodu se vjeruje da je to urok

X17
Foto: X17
60 komentara

Ivaniševića je dočekao Frane Barbieri, suprug Sanje Duggan, koja je udomila i Nevena Ciganovića dok nije “stao na noge”. Goran kaže da u SAD-u ne ostaju zauvijek već da se vraćaju na ljeto. Da će biti kod Sanje i Frane, svjedoči i Goranovo dozivanje Barbierija iz carinske zone. Tražio je od njega adresu i broj telefona kako bi ih mogao dati policiji. Iako ostaje nekoliko mjeseci, Goran je ponio toliko kovčega da su mu stvari poispadale. Fotoaparati su bljeskali, no Goran se nije obazirao. Njegovu suprugu Tanju (30) i djecu Amber Mariju (4) i 4-mjesečnog Emanuela, nisu vidjeli na aerodromu pa se nagađa da obitelj nije uopće s njom otputovala za Los Angeles. Barbierija i Ivaniševića pokupila je crna limuzina. Otišli su na Beverly Hills, gdje će im prvi susjedi biti Britney i Bruce Willis. Vila je jako luksuzna i ima bazen, jacuzzi, teretanu... Sanja se 1992. udala za američkog bogataša Damiena Duggana. Nakon njegove smrti naslijedila je tvrtku, prodala je i postala milijunašica.

NA IVANIŠEVIĆA BAČEN UROK PRED ODLAZAK U AMERIKU?
Stanare zgrade u Dalmatinskoj ulici probudio je smrad. Netko je prag zalio životinjskim fekalijama. Prema vjerovanju, bačen je urok. Fekalije se bacaju kad se želi narušiti mir u obitelji.

Naši partneri pišu
Message