Obavijesti

Show

Komentari 138

Gospodin goli: Jurenec se u Cosmopolitanu skinuo do kraja

Gospodin goli: Jurenec se u Cosmopolitanu skinuo do kraja
5

Goran Jurenec se prije nekoliko godina za Cosmopolitan slikao gol. Odbio je manekenski posao dok je kao student prodavao palačinke jer mu se činio 'malo previše ženski', a danas u njemu uživa

VIDEO

Manekenstvom se Goran Jurenec počeo baviti prije desetak godina, a od tada datiraju fotografije koje je snimio za Cosmopolitan. Na njima je “Gospodin Savršeni” potpuno gol. Iako je tad bio relativno nov u poslu, savršeno dobro se snašao i ispao.

Nisu mu to jedine takve fotografije. Kako je živio u Njemačkoj, i za tamošnje je potrebe časopisa radio editorijale u kojima je odjeća bila višak. Ponekad bi pozirao sam, ponekad sa ženama ili muškarcima, no svi se slažu da je Goran ispao sjajno. Fotografirao se i za kalendar u takvom “stilu”, koji je navodno bio jako popularan. Modelingom bi se počeo baviti i prije 27. godine, no do tada i teške ozljede košarka mu je bila sve.

PUTUJE I UPOZNAJE LJUDE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Još dok sam bio student, na ulicama Berlina prilazili su mi agenti i ispitivali me bih li se bavio manekenstvom. Nije me to tad zanimalo, činilo mi se to kao ženski posao - rekao je u razgovoru za Story.

No to što mu se tad činilo kao ženski posao, nekoliko godina poslije ga je, priznaje, obogatilo. Puno je putovao i upoznavao nove ljude, što mu je uvelike pomoglo kad je morao prekinuti jedan san, a to je bila velika košarkaška karijera.

Iva i Mirna: Prije upoznavanja Gorana bile 'shopping kraljice'
Iva i Mirna: Prije upoznavanja Gorana bile 'shopping kraljice'

- Razmišljao sam što da radim poslije košarke i otišao u agenciju koja me je prva ‘otkrila’. Sjetili su me se i počeo sam raditi. Putovao sam i radio u Milanu, Miamiju, Los Angelesu... - otkrio je “Gospodin Savršeni”.

Željan novih znanja i iskustava, marljivi Goran prvo je upisao medicinu, a nakon prekida sportske karijere upisao je izvanredni studij nutricionizma i postao fitness trener. Nakon toga je sudjelovao u showu na njemačkoj televiziji “Hot or not” i pobijedio. Traume od ozljede i prestanak igranja košarke zamijenili su mu potpuno novi svjetovi manekenstva i glume. Nije mu dugo trebalo da upiše i tu školu, i to ne samo jednom.

- Probudila mi se želja za tim poslom. Dok sam bio u Los Angelesu, i tamo sam upisao glumačku školu te je kombinirao s manekenstvom. To mi je malo promijenilo i pogled na glumu - priča Goran.

BLAĆE IPAK NIJE ODBIO

Prije nekoliko godina dobio je poziv jedne njemačke televizije da sudjeluje u showu “Bachelor” (“Neženja”), no kako je u to doba prekinuo dugogodišnju vezu, nije bio spreman pa je odbio. Ovdje ga je pronašla Antonija Blaće i pozvala da sudjeluje u hrvatskoj inačici “Gospodin Savršeni”. Pristao je i danas mu je drago, iako je bilo čudnih pitanja nakon što se saznalo da će tako tražiti curu...

- Ispitivali su me je li to stvarno istina. Naravno da je, zašto ne bi bilo. Otvoren sam i neopterećen. Nevažno je gdje sam upoznao djevojku - u showu, u redu u banci ili u trgovini. Ne vidim ništa sporno i ako bih se vjenčao s nekom kandidatkinjom iz showa - savršeno je iskren Jurenec.

ZAHVALIO SE CURAMA

U prvom eliminacijskom krugu gospodski se zahvalio četirima djevojkama na sudjelovanju. Teške duše je to napravio, no takva su pravila igre. Ostalo je njih još 15 i pred “Gospodinom Savršenim” još je puno posla - treba iskristalizirati kvalitete cure koja će mu najviše odgovarati.

”Gospodin Savršeni” zaludio je cijelu regiju. Na show su se prijavile djevojke iz Slovenije i Srbije. Borba za bivšeg košarkaša je nesmiljena...

Goran je već nekoliko puta ponovio kako mu izgled nije presudan. Nakon prvih tjedan dana saznali smo koje mu djevojke nisu favoriti kad ih je poslao kući, no dvije su mu možda ipak nešto draže. Iva Runjanin (29) je iz Zagreba, a trenutačno živi u Medulinu.

Gospodine Savršeni, pazi se: Kroše Marije Malenice obara...
Gospodine Savršeni, pazi se: Kroše Marije Malenice obara...

- Izabrao sam baš nju jer o njoj najviše želim saznati. Posebna je jer je iskrena, što baš i ne primjećujem kod svih cura - lukavo i slatkorječivo je pristupio poslu u showu Jurenec. Očito je da pazi na svaki detalj i dokazuje ono što je pričao u najavi emisije, a to je da mu je potrebna kemija. Kod žena prvo vidi kako ona zrači, sa ženama voli za Božić peći kolače... Zato je i u showu pažljiv pa mu je važno koliko će svakoj curi posvetiti vremena.

- Iva se cijelo vrijeme lijepo smješkala i jednostavno sam je morao poljubiti - objasnio je svoj potez Jurenec.

Taj poljubac i eventualno favoriziranje Ive nije pokolebalo ostale djevojke, a nije se dao smesti ni Jurenec. I ostale moraju dobiti pažnju pa je Hanu Rodić (21) pozvao na spoj. U Grgosovoj špilji nadomak Samobora pripremio je romantičnu večeru, a kao “starter” darovao joj je crvenu ružu. Malo je reći da je Hana bila sva izvan sebe od sreće, no detalje ipak nije željela otkrivati.

- Kad sam joj dao ružu, zamalo da je nisam poljubio. Suzdržao sam se, možda me ohladila i temperatura u špilji, nije da je bilo vruće - priznao je “Gospodin Savršeni”.

Gospodin Savršeni ljubio Ivu, a Hanu spasio ispadanja iz showa
Gospodin Savršeni ljubio Ivu, a Hanu spasio ispadanja iz showa

Hana se složila da je i njoj u špilji bilo prohladno, no bio je to za nju spoj iz snova.

- Bio je savršen - rekla je Hana. Čim ju je pozvao na spoj, dobro je počelo, no vrijeme će pokazati kako će završiti i koga će izabrati...

Stres, nemir i neočekivane promjene: Sezona Strijelca će biti najgora za ova tri horoskopska znaka

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 138
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju