Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
33 komentara

Gospodin Nabildani: Jurenec će postati internet fitness trener

Goran pokreće svoju web stranicu Model Up Your Life, ponosno je napisala Gospođa Savršena, Hana Rodić. Stranica je napravljena na njemačkom jeziku, ali postoji opcija da se prevedi na engleski

Foto: privatni album/promo
33 komentara

Da biste uspjeli promijeniti sebe, morate promijeniti način razmišljanja. Ja ću definirati vaše tijelo, rekao je Goran Jurenec (39). Od Gospodina Savršenog postat će Gospodin Nabildani koji će preko interneta voditi fitness treninge. Sam će osmisliti plan i program idealan za vaše tijelo i pratiti će vas cijelo vrijeme tijekom transformacije.

- Goran pokreće svoju web stranicu Model Up Your Life - ponosno je napisala Gospođa Savršena, Hana Rodić (21). Stranica je napravljena na njemačkom jeziku, ali postoji opcija da se prevedi na engleski. A dok se stranica ne izradi, Goran nudi da se preko email-a pretplatite za najnovije vijesti o treninzima.

Foto: privatni album/promo

- Još malo pa trening bebo - napisao je Hani u komentarima i dao joj do znanja da će se i ona znojiti s njim. Uz njega vježbe će voditi još dvoje trenera, a Goran će objašnjavati kako se pravilo hraniti, uglavnom sve što biste trebali raditi da izgledate kao on.

Foto: privatni album/promo

I dok su mu prijatelji čestitali na upornom radu i ostvarenju do sad najvećeg projekta nakon showa 'Gospodin Savršeni', bilo je i onih koji misle da bi Goranu bilo bolje da se počne baviti 'pravim poslom'.

Foto: privatni album/promo

- Pametnije ti je primiti se bauštele - našalili su se u komentarima Goranovi pratitelji.

Naši partneri pišu
Message