Obavijesti

Show

Komentari 56

Gospodin Savršeni izvisio zbog gay romanse djevojaka u showu

Gospodin Savršeni izvisio zbog gay romanse djevojaka u showu
8

Demi Burnett i Kristian Haggerty postale su prvi istospolni bračni par koji je jedno drugome rekao 'da' u 17 godina, koliko se show emitira u SAD-u

Show čija se druga sezona nedavno počela emitirati kod nas, u SAD-u je svoj debi na malim ekranima imao još davne 2002., a dosad je već emitirano 17 sezona 'Gospodina Savršenog' te šest sezona u kojima su producenti zamijenili uloge pa se natjecatelji bore za naklonost 'savršene' djevojke. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Ipak, Demi Burnett i Kristian Haggerty gledateljima su priuštile iznenađenje na koje ni produkcija nije mogla računati. Burnett je isprva sudjelovala u verziji showa u kojoj se natječe za naklonost izvjesnog Dereka Petha, jednog od mnogobrojnih američkih Gospodina Savršenih, no za vrijeme sezone priznala je kako ima nekoga 'vani' te da se radi o djevojci. 

Haggerty ju je došla iznenaditi u show, a Burnett ju je zatim zaprosila na plaži u Meksiku. Kristian se nije dugo dvoumila te je odmah pristala na ponudu. 

- Puni je stvari stajalo između nas, a najviše ja i moji osobni problemi. Kao što si rekla, u ovaj sam show došla pronaći sebe, ali pronašla sam se u tebi -  prilikom prosidbe je izjavila Demi. 

Nakon što je show u SAD-u godinama kritiziran kao nedovoljno raznolik, brak između dvije djevojke definitivno je korak u drugom smjeru. Američki gledatelji su u dosadašnjim sezonama Gospodina i Gospođica Savršenih najviše zamjerali što nijedne godine Afroamerikanac nije bio Gospodin Savršeni, dok je samo jedne godine, 2017., svoju srodnu dušu među mnoštvom zainteresiranih pokušavala pronaći tamnoputa Gospođica Savršena Rachel Lindsay

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S GORANOM JURENECOM: 

Pokretanje videa ...