Show

Komentari 36

Goste dočekala pizzom i dječjim šampanjcem pa otkrila: 'Imala sam 90 kg, htjela sam odustati'

Goste dočekala pizzom i dječjim šampanjcem pa otkrila: 'Imala sam 90 kg, htjela sam odustati'

Iako je u svom povratku u 'Večeru za 5' dobila solidne ocjene, Nikita je priznala kako se pribojavala najgoreg scenarija. Jela su uspjela, kao i njena transformacija, a bivša natjecateljica više ne muči muku s težinom

Najmlađa natjecateljica showa 'Večera za 5 na selu'  Nikita Dajčer (31) jučer je šokirala gledatelje i goste na svojoj večeri u Lovranu kada je kao plan B, u slučaju da priprema jela pođe po krivu, naručila pizzu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvati u Zadruzi

Podsjećamo, svoje je goste dočekala s dječjim šampanjcem, no kasnije je ipak ponudila rakije. Spremila je rižoto od tikve, poriluka i pancete, što se gostima jako svidjelo. Leo i Enis, a Erika i Dalibor su bili jako zadovoljni, što su kasnije pokazale i dobre ocjene. No, prije nego što je na stol donijela glavno jelo, pojavio se njezin dečko Dino s naručenom pizzom, a gosti su mislili da se radi o šali. Ipak, za pizzom nije bilo potrebe jer se Nikita vješto snašla u pripremi jela. 

Nikita je ,osim u ovogodišnjem showu Večere za pet na selu, sudjelovala u Večeri za pet prije deset godina, ali i u Big Brotheru 2018. godine pa joj televizijsko iskustvo nije strano, piše RTL. 

Iako je na ovogodišnjem showu na visokom drugom mjestu po ocjenama gostiju, Nikita priznaje da su kandidati jaka konkurencija. Čak je htjela odustati, no na kraju se dobro sprijateljila s ekipom na snimanju. 

- Bila sam u 'Večeri za 5' prije 10 godina i tad je bila puno mlađa ekipa. Tadašnje i sadašnje iskustvo mi je nemjerljivo. Ona ekipa je bila li-la, a ova je dobra i s dobrom ekipom je sve super. No kad sam prvi put vidjela ovu ekipu, nazvala sam mamu i tatu i rekla im - ja odustajem, ja sam najmlađa ovdje, svi mi mogu biti skoro roditelji; ali istina je da izgled vara i ne bih ih mijenjala za 4 svoja godišnjaka! - priznaje Nikita koja sad vjeruje da će s Erikom, Leom, Enisom i Daliborom ostati u kontaktu, a na ponovnu pobjedu ne računa, piše RTL. 

U intervjuu za RTL, priznala je da se nekada borila s viškom kilograma.

- Imala sam fazu kad sam imala 90 kilograma, bila sam buhtlica. Onda sam shvatila da se ne osjećam dobro i ne izgledam dobro, ulovila sam se treninga, zumbe, crossfita… Skinula sam velik broj kilograma i shvatila da se fizički i psihički dobro osjećam - otkrila je Nikita. 

Najčitaniji članci