Obavijesti

Show

Komentari 8

Gosti paze na detalje: 'Pala' je četvorka, nema cvijeća na stolu

Gosti paze na detalje: 'Pala' je četvorka, nema cvijeća na stolu
5

Barbara, Ana i Krešo su dali ocjenu devet, a Krešo čuva desetku za neku bolju večeru. Ljubica je bila izuzetak. Pohvalila je sva jela, ali joj je dala ocjenu četiri jer nije bilo cvijeća na stolu

VIDEO

U utorak navečer vesela domaćica Sanja ugostila je ekipu u na svom prekrasnom bregu u čistoj prirodi s pogledom na Zabok, gdje je gostima servirala tradicionalne delicije toga kraja.

Sanja Rafajec iz mjesta Grdenci, u sastavu grada Zaboka, prava je domaćica koja njeguje tradiciju te je u showu 'Večera za 5 na selu' kroz svoj jelovnik odlučila pokazati sve čari tog bregovitog zelenog kraja. Tako je za predjelo svojim protukandidatima pripremila Kraljicu Zagorja, što su, naravno, bili nezaobilazni zagorski štrukli, koje mora probati svatko tko dođe u Zagorje.

Ona ih je pripremila pečene i servirala u keramičkoj posudici. Gostima se jako svidjela prezentacija jela, kao i njegov izgled pa su odmah navalili na štrukle i spekli jezik jer su bile prevruće, no oni jednostavno nisu mogli čekati da se ohlade te su ih svi pohvalili.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ove štrukle kaj je Sanja servirala su mi se dopale, bile su ukusne, tople i baš starinski štih naš domaći - izjavila je Ljubica. Pernato na domaće je bilo glavno jelo za koje je poslužila još jedno zagorsko tradicionalno jelo -  pečenu racu s mlincima.

- Pečena domaća raca, odrasla je u mom dvorištu, gacala po njemu do prije tjedan i pol - ponosno je izjavila Sanja. Natjecatelji su pohvalili njezinu racu, koju je jela čak i Barbara, iako je izjavila da ne voli racu, ali ova joj je bila ukusna, kao i Kreši.

- Uzeo sam dva, tri puta jer mi je bilo jako fino, a mlinci su bili prva liga - izjavio je jedini muškarac za stolom.

Za desert Sanja je pripremila štrudlu sa šljivama, domaćim bistricama, koja je svima izgledala primamljivo i jedva su je čekali probati.

- Desert je bio jako fin, fino tijesto, šljive ukusne, svaka čast Sanji - zaključila je Ljubica.

Nakon što su se zasladili, gosti su trebali ocijeniti Sanjinu večeru. Barbara joj je dala ocjenu devet jer ju je osvojila zagorskim štruklima, Krešo joj je također dao devet jer je večera bila odlična, no desetku čuva za možda neku bolju večeru. Ana joj je dala ocjenu devet jer joj je nedostajalo dekoracije i štrukli joj nisu bili dovoljno zapečeni, a Ljubica, koja je pohvalila sva jela, dala joj je ocjenu četiri jer nije bilo cvijeća na stolu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu
Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti