Obavijesti

Show

Komentari 8

Gostima zasmetale preobilne porcije pa su dali loše ocjene...

Gostima zasmetale preobilne porcije pa su dali loše ocjene...
12

Za Ljubičinu večeru Barbara i Krešimir dali su ocjenu sedam, Sanja se odlučila za ocjenu šest zato što joj je večera bila preobilna i premasna, baš kao i Ana kojoj su jela bila lijepa, ali neukusna

VIDEO

Kandidati iz Krapinsko-zagorske i Zagrebačke županije kuhat će u novom tjednu u kulinarskom showu „Večera za 5 na selu“, a prva je svoja jela pripremala domaćica Ljubica. Njezinu su hranu ocjenjivali zaštitarka Sanja, trgovački putnik Krešimir, građevinarka Barbara i krojačica Ana

Ljubica je natjecatelje ugostila na seoskom imanju Horvat, a njezin se jelovnik sastoji od predjela naziva Zeleno osvježenje, glavnog jela Zagorski bućkuriš te deserta Kukuruzno iznenađenje.

- Sve to zvuči da će biti domaće - rekla je Sanja, a i Barbari se svidio meni. Kad je dočekala goste, domaćica ih je poslužila aperitivom, domaćim likerom od drenka, koji se svidio svima.

- Mislim da i liječi jer me grlo već manje boli - rekla je Barbara.

Potom su sjeli za stol i počeli s predjelom.

- Malo mi je bilo čudnog okusa jer mislim da to nije spremljeno kako bi trebalo, šunka mi je bila preslana - rekla je Ana, a i Krešimir je istaknuo slanu šunku. Na red je došlo glavno jelo - domaći paprikaš i njoki.

- Prvi dojam mi je - ništa posebno - rekla je Barbara, no kad je probala, okus ju je ugodno iznenadio. Sanju je zanimalo: „Zašto bućkuriš, a piletina je na stolu?“ a naglasila je da je u jelu bilo malo viška masnoće i ponovno soli. 

Kad su jeli desert, Ana je odmah dala kritiku kako bi bio sočniji da je domaćica koristila domaći pekmez ili šljive.

- Zlevanku nikako ne volim i još je bila presuha - rekao je Krešimir, a Barbara kaže: „To tako treba biti.“ Poslije večere domaćica je zahvalila gostima na lijepom druženju, a potom su nazdravili. 

Za Ljubičinu večeru Barbara je dala ocjenu sedam jer joj se nije svidjelo predjelo, Krešimir je također dao sedmicu zato što je u predjelu previše toga bilo na tanjuru, a i desert mu se nije svidio. Sanja se odlučila za ocjenu šest zato što joj je večera bila preobilna i premasna, baš kao i Ana kojoj su jela bila lijepa, ali neukusna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...