Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Grad Trilj se priprema za ''2nd Thrill Blues Festival''

0 komentara

Prvo izdanje Thrill Blues Festivala, održano prošle godine u srpnju privuklo je više od 4000 posjetitelja, a Grad Trilj i ove godine priprema pravi glazbeni spektakl.

Umjetnički direktor ''Thrill Blues Festivala'' Boris Hrepić Hrepa, ne skriva da će i ove godine Grad Trilj biti domaćin pravog glazbenog blues doživljaja. Pripreme su u tijeku za 2nd Thrill Blues Festival koji će se održati 06.-07.07 u Gradskom parku Trilj.

Tijekom dvodnevnog programa u Trilju će se odvijati niz aktivnosti i sve će biti u znaku bluesa. Prvi dan će biti rezerviran za djecu i mlade kroz edukativni dio pod nazivom ''blues at school'', prikazivanje dokumantarca sa prošlogodišnjeg Thrill Blues Festivala, izložba, i u večernjim satima predviđen je ''welcome jam''. Drugi dan festivala posvećen je gastronomskim delicijama triljskog kraja jer je Grad Trilj oduvijek bio poznat kao ''gastronomska meka'', a za dobru atmosferu pobrinuti će se svjetska blues imena. Da će uzbuđenja (thrill) biti kazuje i sam popis izvođača. Za vrhunsku porciju bluesa, osim sinjskih i triljskih snaga ( D'Bluz, ''Ozon''), pobrinut će se ''James & Black'', ''Fire Rats'', Tomislav Goluban, a svoj dolazaak je potvrdio i virtuoz na gitari Vlatko Stefanovski. Festival će službeno otvoriti posebni gost Thrill Blues Festivala koji nam stiže iz Memphisa mr. Jay Sieleman, dugogodišnji direktor krovne svjetske blues organizacije Blues Faundation i International Blues Challengea, te pokretač Blues Hall of Fame.

Naši partneri pišu
Message