Obavijesti

Show

Komentari 7

Grant napao voditeljicu i oteo joj mobitel iz ruke: Glupa pi*do

Grant napao voditeljicu i oteo joj mobitel iz ruke: Glupa pi*do
5

Britanski glumac i njegova supruga poprilično su se naljutili kad su vidjeli da se voditeljica tvrtke našla na njihovom putu te joj uputili brojne ružne riječi

VIDEO

Britanski glumac Hugh Grant (58) nedavno se našao usred skandala. Grant se trenutno nalazi u Rimu sa suprugom Annom Elisabeth Eberstein, a za vrijeme zajedničke šetnje uzeo je mobitel nepoznatoj ženi iz ruke jer je mislio da je paparazzo. 

The 75th Golden Globe Awards - Arrivals - Los Angeles

'Nepoznata' žena zapravo je voditeljica tvrtke za komunalni otpad AMA, Luisa Melara koja je u trenutku kad je slavni bračni par prolazio, snimala radnike koji su bacali građevinski otpad u koš namijenjen za otpad iz kućanstva. Britanski glumac i njegova supruga poprilično su se naljutili kad su vidjeli da se voditeljica tvrtke našla na njihovom putu. 

Talijanski mediji objavili su snimku na kojoj se čuje glas Grantove supruge. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Oprostite, što radite? Baš lijepo, glupa pi*do - izjavila je Anna, a Hugh je na to dodao 'Nemojte stajati ispred moje žene' te voditeljici zgrabio mobitel iz ruke. Melara tvrdi kako nije prepoznala slavan par. 

- Grant, koji je bio iza mene, posegnuo je i uzeo mi mobitel. Uzela sam ga nazad i rekla mu da nije pristojan. Rekla sam mu da sam na čelu rimske kompanije za skupljanje otpada - objasnila je voditeljica. Rim je 2013. godine ostao bez većeg odlagališta otpada 'Malagrotta' pa brojnim građevinskim tvrtkama to predstavlja veliki problem s obzirom na to da se godišnje proizvede čak 1,7 milijuna otpada. 

Maurice 30th Anniversary Screening - London

Britanski glumac u svibnju prošle godine oženio je švedsku televizijsku producenticu Annu. Par se na vječnu ljubav zavjetovao u matičnom uredu gradske četvrti Chelsea, a budući da se prije nije ženio, Grant je u 58. godini prvi put u životu ustupio u brak.

Channel News Service

Glumac je ostao upamćen i po činjenici da je u petnaest mjeseci dobio troje djece. Naime, njegova tadašnja djevojka Anna Elisabet Eberstein i hostesa Tinglan Hong bile su trudne u isto vrijeme. Danas ima petero djece, a sve ih je dobio nakon što je navršio 50. rođendan.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje